?Въпроси всякакви?

• 5 554 530
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 140
  • София
Може ли вайбър да се изтегли на компютър?
Има такава опция, за теглене в компютър, но как ще стане регистрацията, като трябва мобилен телефон?

# 19 141
  • София, България
Пишеш си мобилния номер Simple Smile На този мобилен номер ти пращат код и ти го активираш. Аз съм с Вайбър на компютъра и на телефона. Всичко което си пиша през телефона излиза и на компютъра  Wink

# 19 142
  • Across the Multiverse
Искам да попитам как да прикрепя дантела към дреха без шиене? Имаше едно време едни прахчета за подлепване- наръсваш между двата плата, приглаждаш с ютия и 2те части се свързват "безшевно" така да се каже. Дали ще стане така и къде бих могла да открия въпросното прахче?
Продава се двойно подлепваща лента по кинкалериите, точно с такава цел (или за подгъв без шев).
Атти, тази лента дебела ли, има ли цвят и няма ли да се вижда под дантелата? За плат си го представих, но за дантела не знам  Thinking

# 19 143
  • UK
Лепило за текстил. Имам една рокля, подгъва й е само лепен, не е шит. Ако го дръпнеш рязко с идеята да го разлепиш, ще се разлепи, но иначе си я пера в пералнята и не мърда.

# 19 144
  • София
Искам да попитам как да прикрепя дантела към дреха без шиене? Имаше едно време едни прахчета за подлепване- наръсваш между двата плата, приглаждаш с ютия и 2те части се свързват "безшевно" така да се каже. Дали ще стане така и къде бих могла да открия въпросното прахче?
Продава се двойно подлепваща лента по кинкалериите, точно с такава цел (или за подгъв без шев).
Атти, тази лента дебела ли, има ли цвят и няма ли да се вижда под дантелата? За плат си го представих, но за дантела не знам  Thinking
Тя е безцветна, но леко ще лъщи сякаш... ако дантелата е много ажурна, може пък и да залепне за ютията  newsm78 ако е така, няма да е много подходяща.

# 19 145
  • София
Ще пътувам по празниците до Австрия и Унгария.Как стои въпроса с роуминга?Обаждам се до оператора да ми го активира ли?Цените на разговорите знае ли някой как са?И как стои въпроса с мобилния интернет?Начисляват ли се някакви допълнителни такси?

# 19 146
Ще пътувам по празниците до Австрия и Унгария.Как стои въпроса с роуминга?Обаждам се до оператора да ми го активира ли?Цените на разговорите знае ли някой как са?И как стои въпроса с мобилния интернет?Начисляват ли се някакви допълнителни такси?
Роуминга има зона 1 за ЕС и зона 2 за другите страните. Като си на зона 1 пак можеш да го ползваш навсякъде, но цените са различни. Обади се на оператора ти да ти го пусне, а като влезнеш в държавата ще получиш смс с цените. ако е извън ЕС цените са #Crazy

# 19 147
  • Across the Multiverse
Благодаря за отговорите, ще питам в кинкалерия за лепилото за текстил и двойно подлепващата лента.

# 19 148
Кой и къде може да прегледа детето ми за гръбначно изкривяване?

# 19 149
  • София-Младост
Ортопед.

# 19 150
  • София
Ортопед. Личната ми беше препоръчала ортопед заради плоско стъпало на малкия, но още не сме ходили и нямам отзиви. Ако решиш ще ти пратя на лични координатите.

# 19 151
  • ту тук, ту там
Аз пък търся препоръка за детски очен, трябва ми ако може преди празниците още! В Токуда д-р Димитрова е в болнични, някой друг?

# 19 152
Ако решиш ще ти пратя на лични координатите.
Ще съм ти благодарна. За София ме интересува.

# 19 153
За кръщаване на бебе в църква, кръстникът трябва ли да чете нещо от библията... ?

# 19 154
Здравейте , искам да попитам на какво може да се дължи подуването на клепачите,не минава месец без да се появи,да правя ли някакви изследвания ?

Общи условия

Активация на акаунт