?Въпроси всякакви?

• 5 554 553
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 19 155
За кръщаване на бебе в църква, кръстникът трябва ли да чете нещо от библията... ?

не

# 19 156
  • Mediterraneo
За кръщаване на бебе в църква, кръстникът трябва ли да чете нещо от библията... ?

Кръщавала съм 2 деца, не се сещам да съм чела. На доста места има да се повтарят думи след попа.

# 19 157
  • София
Повтарят след попа, да. Не четат.

# 19 158
  • София
Четат, четат.... и аз два пъти съм била кръстница и двата пъти четох...... Единя път попът даже ми направи комплимент как хубаво чета Flutter

# 19 159
  • Варна
Окепазих един тъмнобежов шлифер в пералнята - на места се боядиса в зеленикави петна /подозирам една зелена долница/. Киснах го 3 пъти с препарат за петна от Лидл - нищо съществено не постигнах.

Има ли други ефикасни препарати?  newsm78

# 19 160

Не. Наскоро бяхме на кръщене на племенникът ми и не съм видяла кръстницата да е чела нещо. Само повтаряше.

# 19 161
  • София, България
Здравейте , искам да попитам на какво може да се дължи подуването на клепачите,не минава месец без да се появи,да правя ли някакви изследвания ?

Алергия?  Thinking Сега е сезона на алергиите...

# 19 162
Здравейте , искам да попитам на какво може да се дължи подуването на клепачите,не минава месец без да се появи,да правя ли някакви изследвания ?

Алергия?  Thinking Сега е сезона на алергиите...
Още от ноември ми става така,даже два пъти ми излиза ечемик,ама сега не е ечемик,само клепачите са надути

# 19 163
  • София, България
Ами щом и ечемик ти е излизал, възможно е да има някаква инфекция. Аз бих отишла на доктор. За толкова време да не мине....

# 19 164
Ами щом и ечемик ти е излизал, възможно е да има някаква инфекция. Аз бих отишла на доктор. За толкова време да не мине....
То мина ечемика,мориха го с тобрадекс и нагревки,сега няма ечемик,просто клепачите ми се подуват през седмица кажи речи  newsm78

# 19 165
Не знам дали някой е писал по-напред, но клепачи се подуват, когато задържаш вода.
Моят съвет е да отидеш на лекар.

# 19 166
Тя е безцветна, но леко ще лъщи сякаш... ако дантелата е много ажурна, може пък и да залепне за ютията  newsm78 ако е така, няма да е много подходяща.
Използва се нещо, което играе ролята на протектор. Нямам дрехи, които изискват да ги гладя през нещо, но знам, че съществува.

# 19 167
Не знам дали някой е писал по-напред, но клепачи се подуват, когато задържаш вода.
Моят съвет е да отидеш на лекар.
Благодаря,то аз имам проблем с един от хормоните ,но да видим

# 19 168
  • София
Искам да си купя нещо, намерих го в Амазон, но ми трябва да е с фактура. Има ли такава опция?

# 19 169
Лисичке, отиди на очен лекар, да те видят, на майка ми й се подуваха клепачите, защото очилата й за четене бяха с по-нисък диоптър, от колкото е необходимо

Общи условия

Активация на акаунт