?Въпроси всякакви?

• 5 554 480
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 215
Свали я просто от youtube ето с този сайт: http://www.youtubemp3.bg/

Да, така ще стане май най-лесно. Благодаря ти  Peace

И друго се сетих да питам - относно тонер касети за принтер. Видях на много места, че се предлагат рециклирани като цената е 50 процента надолу от оригиналната. Каква е разликата? Вършат ли същата работа, заслужават ли си?

# 19 216
  • София
ReName, пълнят старите касети. Много зависи, дали е направено качествено. В много случаи почти няма разлика в качеството на печата или разликата е много малко, НО има и случаи, в които принтирането с такива тонер касети е ужасно /петна, точки, изтичане на тонер и т.н./  Rolling Eyes

# 19 217
Някой да иска двоен пропуск за концерта на България търси талант на 28.04.2014?

# 19 218
  • Mediterraneo
ReName, пълнят старите касети. Много зависи, дали е направено качествено. В много случаи почти няма разлика в качеството на печата или разликата е много малко, НО има и случаи, в които принтирането с такива тонер касети е ужасно /петна, точки, изтичане на тонер и т.н./  Rolling Eyes

Моят принтер например трябваше да се "хакне", за да може да работи с такава касета. Иначе няма никаква разлика с оригиналната, що се отнася до качеството на печата.

# 19 219
Наскоро бях чела във форума за сайтове, от които може да се влиза пиратски от чужбина и да се теглят филми през замунда и арена. Може ли някой да ме насочи.

# 19 220
Имам балконска врата и прозорец, алуминиеви, сравнително нови, които ще махам. Какво мога да ги правя - ще ми се да ги дам на някои да ги използва, въобще мога ли да ги оставя до кофа или какво? newsm78

# 19 221
Имам балконска врата и прозорец, алуминиеви, сравнително нови, които ще махам. Какво мога да ги правя - ще ми се да ги дам на някои да ги използва, въобще мога ли да ги оставя до кофа или какво? newsm78

Пусни ги в продавалник с точни размери.

# 19 222
  • UK
Наскоро бях чела във форума за сайтове, от които може да се влиза пиратски от чужбина и да се теглят филми през замунда и арена. Може ли някой да ме насочи.
Поне тук Арена се отваря без прокси, за Замунда и Пиратите използвам bgproxy.org

# 19 223
Има ли болест или състояние забраняващо ползването на джиесем?

# 19 224
  • София
На хората с пейсмейкър е препоръчително
и не се разрешава да носят GSM в себе си,
защото пречи на работата на пейсмейкъра.
А и на всички, които имат някакъв медицински апарат по себе си,
било то в сърцето или за отчитане на някаква дейност
на някоя от частите на тялото, не се разрешава
и се препоръчва да не се ползва GSM.
В реанимацията на всяка една болница на оперираните
и на персонала е забранено да ползват GSM-и.

# 19 225
  • София
Здравейте , искам да попитам на какво може да се дължи подуването на клепачите,не минава месец без да се появи,да правя ли някакви изследвания ?

Алергия?  Thinking Сега е сезона на алергиите...

Алкохол, сънотворни, много сън...

# 19 226
  • София
Здравейте , искам да попитам на какво може да се дължи подуването на клепачите, не минава месец без да се появи, да правя ли някакви изследвания ?
Алергия?  Thinking Сега е сезона на алергиите...
Алкохол, сънотворни, много сън...

Проблеми в и с бъбреците?

# 19 227
  • София
Някой да знае къде в София могат да се купят клечки от рода на тези на близалките?

# 19 228
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Бихте ли ми препоръчали добър офталмолог за възрасни в Токуда? Благодаря!

# 19 229
  • София
Някой да знае къде в София могат да се купят клечки от рода на тези на близалките?
Дървени/бамбукови шишчета вършат ли работа? От левчетата/домашни потреби.

Общи условия

Активация на акаунт