?Въпроси всякакви?

• 5 481 603
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 605
Естел, подсладено кондензирано мляко съм купувала от Карфур - на стелажите с кафетата беше...
Намерих след егати и обикалянето.  #2gunfire
В Промаркет няма, в Т-маркет няма. Тръгнах към Била и пътьом се отбих във Фантастико на Силвър центъра. Имаше една единствена бройка подсладено кондензирано мляко навряна зад пресните плодови млека в кутии. На горния рафт неподсладени консерви имаше цял ред.
Вчера в Кауфланд Надежда и Фантастико Надежда нямаше.
И Карфур, и Берьозка, и Метро са ми сравнително далече.
В Лидл дали ще има?

# 19 606
Въпрос относно Фейсбук - фийда ми не е хронологично подреден. Показва ми нещо отпреди 5 мин, после нещо отпреди час, после нещо от вчера, после нещо отпреди 2 месеца, след което отново нещо от вчера. Мога ли да коригирам и да виждам нещата последователно?

# 19 607
Как става пазаруването от Ebay? Знам, че се плаща с карта, но как се изкарва тази карта, каква е точно?
И как става самата поръчка?
има тема за пазаруване от чуждестранни сайтове. фърли и един поглед  hahaha
иначе трябва да си извадиш кредитна карта. някой  продавачи работят и с обикновени дебитни карти. за повече подробности - справка в банката или в темата.   bouquet

Изобщо не й трябва кредитна карта.
Най-обикновена дебитна върши работа.
За да плаща с нея, обаче, в ebay, трябва да е регистрирана в системата PayPal... и да има пари в нея Simple Smile

Погледни в подфорума за международни поръчки -има тема и за ПеъПал, и за ибей.
В банката ще я гледат като полезно изкопаемо - какво я пращаш там  ooooh!

# 19 608
Въпрос относно Фейсбук - фийда ми не е хронологично подреден. Показва ми нещо отпреди 5 мин, после нещо отпреди час, после нещо от вчера, после нещо отпреди 2 месеца, след което отново нещо от вчера. Мога ли да коригирам и да виждам нещата последователно?

Показва ти "най-интересните" подбрани на някакъв принцип.
В лявата колона, там, където пише Новини отдясно има стрелкичка надолу. Цъкни я и избери Най-нови.

# 19 609
Търся специалист в Русе, Шумен или Варна, може би кожен лекар, за една бенка, която ме притеснява  Confused

# 19 610
Имам договор с Виваком, който все още не е изтекъл, но искам да сменя тарифния план. В един от магазините, казаха, че няма да дължа неустойки, ако преподпиша на нов тарифен план, но много-много не им вярвам  Mr. Green
Та питането ми е, ако подпиша нов договор за нов план, какво става с предишния договор? Трябва ли да доплащам месечната такса, за оставащите месеци?

# 19 611
  • София
Ако искаш план с по-ниска тарифа - няма да стане. Ако искаш план с по-висока тарифа - това може да стане по всяко време.

# 19 612
Благодаря  Hug

# 19 613
Ако искаш план с по-ниска тарифа - няма да стане. Ако искаш план с по-висока тарифа - това може да стане по всяко време.
Да, това поне при Глобул важи. Няма преподписване на договор, за Виваком не знам как е.
Само да те предупредя от моя опит - сменяй тарифата възможно най - скоро след като те засекат, защото се преизчисляват минутите и ако си ги надговорила, трябва да си ги платиш. Това консултантите там често го спестяват, пък е много важно.

# 19 614
При Виваком, като смениш тарифата, сменяш и договора  Peace

# 19 615
няма логика само при тях да е така. сменяваш тарифата само с нов договор и при другите оператори. нали идеята е да те закопчаят с договор  Laughing

# 19 616
няма логика само при тях да е така. сменяваш тарифата само с нов договор и при другите оператори. нали идеята е да те закопчаят с договор  Laughing

При Глобул със сигурност не е така. Смених си тарифата и не ми е подновяван договора, а изтича след година и нещо.

# 19 617
Трябва ми чл. 22 на Конституцията преди влизането на България в Европейския съюз.
Благодаря предварително!  Simple Smile
EDIT: Намерих го, но не мога да изтрия поста

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 21:34 от Martin Dimitrov

# 19 618

При Глобул със сигурност не е така. Смених си тарифата и не ми е подновяван договора, а изтича след година и нещо.
или не може да се разберем за какво говорим ,или аз не схващам.  Laughing
сменяваш тарифата (предполагам с по-скъпа), до края на стария договор ти остава повече от година. но през този период ти няма да плащаш такса по цена на старият тар.хлан , а на нова , по-скъпа цена - цената на новият тар.план. нали така  newsm78

# 19 619
Трябва ми чл. 22 на Конституцията преди влизането на България в Европейския съюз.
Благодаря предварително!  Simple Smile

дано да е този
Член 22
(Изм. - ДВ, бр. 29 от 1990 г.)
(1) Стопанската дейност се основава върху: равнопоставеност на всички участници в нея, тяхната свободна инициатива, конкуренция, държавното регулиране и участие в международното сътрудничество.
(2) Държавата регулира стопанската дейност с икономически средства, предвидени със закон.
(3) Правото на собственост и другите имуществени права не могат да се упражняват във вреда на обществения интерес.
(4) Не се допуска монополизирането на стопанската дейност, нелоялната конкуренция и нарушаването на правата на потребителите. Тези въпроси се уреждат със закон.
(5) Държавата осигурява закрила и подпомагане на социално слабите при условия и ред, определени със закон.

Общи условия

Активация на акаунт