?Въпроси всякакви?

• 5 476 802
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 695
Изтеглила съм си филми на компютъра, гледам ги на телевизора. Синхронизирала съм устройствата, имаме вътрешна мрежа, използвам Serviio медия сървър. Няма трафик  по мрежата, но филмите зациклят, картината 'сече' на няколко секунди, понякога повече , друг път по-малко. Филмите са .мкв формат. Ави-тата май само не правят проблем. Филм, който мин.седмицата е бил ок и съм гледала без проблем, сега тръгва, но цикли и сече. Къде е проблема? (дано съм се изразила максимално ясно, че съм инвалид техничар)

# 19 696
  • София-Младост
   Какви застраховки плаща една транспортна фирма?
Особено автобусна за градски транспорт?
Не разбрах точно какво питаш... Гражданска отговорност, злополука на пътниците в обществения транспорт, Карго застраховка на товарите, каско. Тези предполагам.

# 19 697
  • Германия
Изразът "Live what you love" има ли някакъв по-специален превод?  newsm78

Като рекламата на Опел:
Opel- wir leben Autos  newsm78

Тук обаче има заигравка с думите leben (живея) и lieben (обичам).

# 19 698
Изтеглила съм си филми на компютъра, гледам ги на телевизора. Синхронизирала съм устройствата, имаме вътрешна мрежа, използвам Serviio медия сървър. Няма трафик  по мрежата, но филмите зациклят, картината 'сече' на няколко секунди, понякога повече , друг път по-малко. Филмите са .мкв формат. Ави-тата май само не правят проблем. Филм, който мин.седмицата е бил ок и съм гледала без проблем, сега тръгва, но цикли и сече. Къде е проблема? (дано съм се изразила максимално ясно, че съм инвалид техничар)
   С какъв player гледаш?Аз за гледане на Тв използвам  Daum PotPlayer и филмите които свалям са HDTV 720p ili 1080p

# 19 699
  • София
По тази таблица се чудя кой размер от тази риза да поръчам, при мерки ръст 164 см, 47-48 кг?
Нося по ЕU номерация обикновено 36 размер.

Скрит текст:

Аз като пазарувам онлайн гледам 3 неща: дължина на самата дреха, дължина на ръкавите и бюст. Меря съответните не по мои мерки, ами по дреха в гардероба ми, която ми е добре като размери. Тия превръщанки EU в US и т.н. не ги гледам - често ме объркват допълнително и рядко са коректни. Опита ми е с китайски сайтове. А по конкретната таблица, бих поръчала S, щото съм като твоите мерки почти, само дето 168см висока. Ама пак зависи.

# 19 700
   С какъв player гледаш?Аз за гледане на Тв използвам  Daum PotPlayer и филмите които свалям са HDTV 720p ili 1080p
Тегля с Бит торент, гледам с БС плейър на компа (от което стигам до заклюение, че файлът  ок),където всичко тръгва и със Serviio медия сървър през тв-то. Цял месец си работи не знам какво му стана сега. Пробвах от още един компютър, и там е проблем. Нещо в мрежата/сървъра/тв-то?  newsm78
И аз свалям такива филми.

# 19 701
  • UK
 Момичета , може ли от данъчното да се извади бележка за платен данъй на МПС за минал период?

# 19 702
  • София-Младост
Момичета , може ли от данъчното да се извади бележка за платен данъй на МПС за минал период?
Да.

# 19 703
  • UK
 Супер сте !  bouquet

# 19 704
Не разбрах точно какво питаш... Гражданска отговорност, злополука на пътниците в обществения транспорт, Карго застраховка на товарите, каско. Тези предполагам.

bouquet Именно, разбрала си. Става дума за транспортно-превозваческа фирма, обслужваща градските линии.
Не се сетих за злополуката и гражданската Embarassed както и Каргото. Мерси, Ала-Бала   bouquet

# 19 705
Здравейте,

Изисква ли се от тризвезден хотел да има договор с медицинско лице?

# 19 706
  • София
На настолния компютър имам 2 usbвхода, които ползвам за включване на флашки. Днес на единя вход записа на файл от 1,5 МВ го прави за 30 минути, а на другия същия файл отнема 60 секунди. Какви биха могли да са причините?

# 19 707
задължителните и най-евтините.  Laughing

# 19 708
  • София
Някой поръчвал ли си е дрехи от тук?
Каква е цената на доставка, и как става плащането?

# 19 709
Утре ще има ли зелена зона?

Общи условия

Активация на акаунт