?Въпроси всякакви?

• 5 551 925
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 785
Наистина ли работникът не може да напусне по чл.327, ако всеки месец му се заплаща трудово възнаграждение, но с 5 месеца назад?

# 19 786
А по договор така ли е?
Според мен не е вярно- ако има и един ден забавяне, дори и единичен случай с един ден забавяне на изплащане на възнаграждението, работника може да напусне по чл. 327, чл. 1, т.2
Не съм го правила на практика, но съм чела по темата и съм с такова впечатление

# 19 787
И аз мисля, че може, но реших да се допитам до вас, защото на някои хора не им отърва работникът да се възползва от правата си. Все пак този чл. важи при забавяне на трудовото възнаграждение т.е неизпълнено в срок.
Не става с ежемесечни залъгвания. Stop

# 19 788
Здравейте, имам таблет Samsung Galaxy GT-P7510, но как да разбера поддържа ли 3G? newsm78 Къде трябва да стои този слот за 3G, вътре в лаптопа, или отстрани? Защото отстрани няма друг слот, освен този за зареждане.  newsm78

# 19 789
Здравейте, имам таблет Samsung Galaxy GT-P7510, но как да разбера поддържа ли 3G? newsm78 Къде трябва да стои този слот за 3G, вътре в лаптопа, или отстрани? Защото отстрани няма друг слот, освен този за зареждане.  newsm78
3G обикновено е флашка със сим-карта. Трябва ти или УСБ-слот за флашката, или слот за сим-карта.

# 19 790
А този слот за картата, къде трябва да стои? И аз нямам УСБ вход, предполагам трябва някакъв кабел с накрайник за УСБ? newsm78

# 19 791
Кога е Задушница?

# 19 792
  • Cyprus, Пловдив
Със Самсунг Галакси Дуос съм и от както съм го взела лимита за текстови съобщения е 70символа, независимо дали пиша на кирилица или латиница, многократно се свързвах с мобилния оператор, но казаха, че нищо не можело да се направи  #Cussing out  Някой да е имал подобен проблем?

# 19 793
# 19 794
  • Уистерия Лейн
Мога ли да трия ръчичките на бебето с неароматизирани , антибактериални мокри кърпички,при положение , че си лапа ръчичките?

# 19 795
# 19 796
  • Уистерия Лейн
3G обикновено е флашка със сим-карта. Трябва ти или УСБ-слот за флашката, или слот за сим-карта.
вече не е с usb. Моя таблет ми изписва постоянно no sim card. Слота за картата ми е при слота за картата памет. Мoя а acer но предполагам че ако при твоя не е там значи няма.

# 19 797
Мога ли да трия ръчичките на бебето с неароматизирани , антибактериални мокри кърпички,при положение , че си лапа ръчичките?

Зависи какво пише на опаковката, но не е добра идея.
Ползвай бебешки кърпи за ръчичките, пък и то е бебе, нищо мръсно не пипа.

# 19 798
Със Самсунг Галакси Дуос съм и от както съм го взела лимита за текстови съобщения е 70символа, независимо дали пиша на кирилица или латиница, многократно се свързвах с мобилния оператор, но казаха, че нищо не можело да се направи  #Cussing out  Някой да е имал подобен проблем?

И при мен е така, със Samsung s4 съм.

# 19 799
  • В един копнеж!
Дами, ще ми окажете ли помощ в намиране на една тема из форума...Ставаше въпрос за шофиранетол Точното й име не се сещам. Разлиствах къде ли не, толкова заглавия мими наха през погледа, че вече изобщо не забелязвам нищо. Може да съм я прескочила отраз. Моля, който я има, или е писал наскоро в нея да ми я "хвърли"  Blush

Общи условия

Активация на акаунт