?Въпроси всякакви?

• 5 505 659
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 240
  • София
Безплатната антивирусна  на лаптопа ми изписва: AVAST-услугата е спряна. Какво трябва да направя?

Деинсталирай, като изтече безплатния период на AVAST и блокира целият WINDOWS.
Аз вече е деинсталирах, а сега не мога да я инсталирам на ново. Какво  трябва да направя?

Програмата е гадна, забавя и интернет връзката Peace

# 21 241
Коя да си инсталирам?

# 21 242
  • София, България
Аз съм с Microsoft Security Essentials. Върши същата работа като другите безплатни програми и е възможно най-леката  Peace

# 21 243
Здравейте, писах в една друга тема,но ми се струва, че тук може би ще съм на подходящото място  .  Simple Smile Искам да попитам  мамите, които живеят в някоя от страните членки на ЕС, как проверяват срока на годност на шампоаните,душ гелове, кремове разни и други козметични продукти. На опаковките на продуктите има един код, който показва срока на годност,но той  е не четим за българските потребители. Чувала съм, че има в чуждестранните сайтове електронни калкулатори( четец )  в които вкарваш този код и изчислява срока на годност. Някоя мама може ли да ми помогне с инфо за такъв сайт, с електронен калкулатор (или там как се казва "чуждестранно" Smile ). Ще съм много благодарна bouquet

# 21 244
Благодаря  bouquet, вече е инсталирах. Сега съм спокойна.

# 21 245
ЗДравейте! Не мога да се оправя вече в тоя нов вид на форума. Моля да ми помогнете да открия темата  по програма "Аз мога" и "аз мога повече". Благодаря!

# 21 246
ЗДравейте! Не мога да се оправя вече в тоя нов вид на форума. Моля да ми помогнете да открия темата  по програма "Аз мога" и "аз мога повече". Благодаря!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=715921.new#new

# 21 247
Е как да разбера с тази визия на форума,кои страници съм прочела и кои не?Оф Аман,бе SickПредишния вид на форума беше по-готин,тук вече съм така #Crazy

# 21 248
Здрасти.

От онзи ден се е появило падащо меню на телевизора и не мога да открия от къде да го махна. Нео е и върви меню какво съдържа като U Tube Facebook т.н. и накрая пише LED TV.

Ако на някого му се е случвало?

# 21 249
  • София
Да си повторя вчерашния въпрос:
Наскоро някой се оплака в тази тема, че след ъпдейт на Мозила не може да отваря нов прозорец от плюсчето +. Моля ако ме чете сега или пък ако някой друг се е сблъсквал с този проблем да ми каже как го оправи..... моята мозила се ъпдейтна днес Tired

И да задам нов: къде в София мога да намеря продукти на мандра "Върбина"? Донесоха ми техен кашкавал.... мммм.... просто разкошен. Искам да си го купувам, но не съм го виждала никъде

# 21 250
най-вероятно никъде  Laughing
и ние си имаме мандра , но освен у наше село на друго място не съм им виждал продуктите.
и има разлика ако си купиш кашкавал на място , в магазина или пък си дал собствено мляко и за него си получаваш кашкавал или сирене. все е кашкавал от една мандра , но вкуса и качеството са различни.

# 21 251
  • София
 bongo_2007 ® мисля, че е с магазинска дистрибуция въпросната мандра.... защото кашкавалчето си беше опаковано в найлонче с етикет с името на мандрата.... както по магазините
П.П.Намерих им сайта.... пише че се разпространяват в София, Пловдив, Варна и т.н. значи въпроса остава....
Ако някои ги е виждал в магазини, моля да сподели в кои

# 21 252
bongo_2007 ® мисля, че е с магазинска дистрибуция въпросната мандра.... защото кашкавалчето си беше опаковано в найлонче с етикет с името на мандрата.... както по магазините
Имат сайт с телефони и мейл за контакти. Може евентуално да им пишеш.

# 21 253
хмм....  как пишете на лични  newsm78  с новата визия това ми убягва  Laughing

# 21 254
  • София
хмм....  как пишете на лични  newsm78  с новата визия това ми убягва  Laughing
Има едно моливче горе в дясно...там е.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт