?Въпроси всякакви?

• 5 507 061
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 330
  • София/Испания
Здравейте,някой знае ли как е английска сол на латински,живея в Испания и не знам как да обясня на аптекарката какво искам. newsm78

# 21 331
  • Казанлък of all places
Здравейте,някой знае ли как е английска сол на латински,живея в Испания и не знам как да обясня на аптекарката какво искам. newsm78

Sequioris. A на испански е Sulfato de magnesio (според речника).

# 21 332

На пликчето е написано:

Скрит текст:

# 21 333
  • София/Испания
Labrex,много ти благодаря за отговора.  bouquet

# 21 334
  • София-Младост
Казусът ми е следния:
...
 Въпросът ми е вярно ли е това, защото много се рових в интернет и доста хора пишат, че след подаден сигнал, са си получили изплатения отпуск. Освен това и моята позната подаде жалба и на нея също й беше изплатена сумата, която й се полага, но това беше преди няколко години. Да не би да има някакво ново положение. Моля, който е наясно, да отговори. Предварително благодаря.
Не знам от кога е, но по принцип е така намесват само при действащ ТД. На теб в заповедта за прекратяване пише ли ти  че ти дължат обезщетение за неизползван платен отпуск?

# 21 335
Пощенските клонове работят ли днес, че не мога да намеря инфо, а трябва да си взема 2 пратки ?

# 21 336
държавна институция да работи в неделя  newsm78 а пък и не казваш за кой град питаш.  Laughing
мисля ,че казваха по ТВ-то че пощите ще работят в почивните дни но САМО за да приемат и изпращат помощи за бедстващите.  т.е.  ти не влизаш в тази графа

# 21 337
  • София/Испания
Bongo има право,пощите работят в събота до обяд,а в неделя не работят.Ще трябва да изчакаш до утре.  bouquet

# 21 338
Благодаря, така си и помислих.   bouquet Просто не ми се е налагало в почивните дни да ходя до там, а утре съм на работа и нямам време ..

# 21 339
Моля ви,помогнете ми да си кача собствена снимка.Правя точно каквото пише и ми се появява това "При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:
Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина."Използвам този сайт http://www.mypage.com/ и снимката я смалих на 150на200пиксела и 35,4кб.Но неразбирам защо нестава!

# 21 340
Успях,от този сайт http://prikachi.com/  Praynig Най накрая и аз със собствена снимка.

# 21 341

Някой ползва ли такава и доволен ли е?

# 21 342
Как се пазарува от вип оферта и грабо? След направена регистрация на самият сайт ли ще излезе дали е свободно за датите, които искам или трябва първо в хотела да звънна да питам?

Гледаш телефона на хотела, който са посочили в офертата и им звъниш, за да провериш дали за датите, когато искаш да отидеш имат свободни места. В случай, че имат си правиш резервация по телефона - мисля, че само името ти записват и за кои дати искаш и един телефон евентуално. След като вече си се уверила, че имат свободни места и имаш резервация заявяваш ваучера от сайта (за различните сайтове е различно - при едни е "купи", при други - "грабни" и т.н., но общо взето функцията е все една и съща). След като имаш заявен ваучер системата ти дава един код, с който вече реално трябва да го платиш. Има много опции за плащане, включително с карти, но аз плащам само с Изипей. Отивам в техен пункт давам този код, който ми се изписва след като съм заявил ваучера и плащам на ръка. След като платиш, трябва пак да се логнеш в сайта и да отидеш на "Моите ваучери". Там вече ще имаш опция да си изтеглиш бланката със самия ваучер в ПДФ файл. Трябва да си го разпечаташ и да им го носиш разпечатан в хотела. Това е.

Казусът ми е следния:
...
 Въпросът ми е вярно ли е това, защото много се рових в интернет и доста хора пишат, че след подаден сигнал, са си получили изплатения отпуск. Освен това и моята позната подаде жалба и на нея също й беше изплатена сумата, която й се полага, но това беше преди няколко години. Да не би да има някакво ново положение. Моля, който е наясно, да отговори. Предварително благодаря.
Не знам от кога е, но по принцип е така намесват само при действащ ТД. На теб в заповедта за прекратяване пише ли ти  че ти дължат обезщетение за неизползван платен отпуск?

Не.

# 21 343
ReName, На мен не ми хареса горната част от която се пие, но аз не съм фенка по принцип на такъв тип  Peace

# 21 344
Има ли сайт, от който да тегля книги, които могат да сечетат на мобилно устройство?

Общи условия

Активация на акаунт