?Въпроси всякакви?

• 5 506 446
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 21 705
Спешно събирам мнения за Хепи Ленд - Шкорпиловци http://happy-land.eu/
Предварително благодаря!

То не е в Шкорпиловци а на пътят Варна - Бургас, близо до разклона за Старо Оряхово и Шкорпиловци.
Ние само сме минавали оттам, на мен ми се видя скъпо като гледах цените.

# 21 706
  • Deutschland/HE
Спешно събирам мнения за Хепи Ленд - Шкорпиловци http://happy-land.eu/
Предварително благодаря!

То не е в Шкорпиловци а на пътят Варна - Бургас, близо до разклона за Старо Оряхово и Шкорпиловци.
Ние само сме минавали оттам, на мен ми се видя скъпо като гледах цените.

ходихме преди две седмици, бяха дали на детето от детската градина пропуск, а родителите плащахме по 14лв. Според нас не си заслужава изобщо при тези цени. Имаше 2 атракции за возене с лодка, 3-4 макета на динозаври, криви огледала, едно малко езерце пак с лодки... нямаш право да внасяш вода и храна, има няколко заведения на самообслужване (но нямаше никакви хора - персонал или клиенти). Ние определено очаквахме повече.

# 21 707
  • Sofia
Някакви идеи как да се справя с осите при пикник на открито?
Миналата година правих барбекю, много беше хубаво, само да не бяха множеството оси, които накацаха по всичко на масичката. Искам да повторя тази година, чудя се има ли някакво устройство, репелент, аромат, който би ги отблъснал.  newsm78

# 21 708
  • София
Синът ми е направил нещо на лаптапа и в момента няма уайърлес.... ама толкова няма, че не вижда никакви мрежи, а като пусна troubleshooting-а ми казва че се е появила неизвестна грешка и се затваря. Идеи някакви имате ли?

Първото, което ми идва на ум е- вижте да не е изключил копчето за он/офф за уайрлес?
Къйде се намира това копче?  Embarassed

# 21 709
  • Sofia
Кажи какъв е моделът лаптоп, за да кажем. Обикновено е мъничко бутонче отгоре или малко копче някъде встрани.
Например нещо такова или такова.

# 21 710
  • София
Кажи какъв е моделът лаптоп, за да кажем. Обикновено е мъничко бутонче отгоре или малко копче някъде встрани.
Например нещо такова или такова.
Toshiba e, 13 инчов. Огледах го отвсякъде.... не виждам никакво копче на което да не му знам предназначението.... всъщност единствените са за отваряне на двд-то и за включване и изключване на лаптопа....

# 21 711
  • някъде ... тук ...
огледай картинките на F бутоните дали някъде няма знака за wi-fi - с едновременно натискане на Fn бутона и съответния F може би се вкл./изкл.

# 21 712
  • София
Благодаря, ЕлиТ! Има такъв бутон - на F8има знак за wi-fi.
Само не разбрах каква комбинация да натиста: F8 + какво?

# 21 713
  • софия
Onna-bugeisha, Пробвай с Fn и F8 едновременно.

# 21 714
  • Лутаща се
Знам, че има тема и сигурно и много е коментирано, но ми е невъзможно да претърся сега за информация, затова питам тук:

Къде в профила си да сложа отметка, за да спре форумът да ми изпраща съобщения на мейла за нови отговори по теми и да ми пълни пощата?

# 21 715
  • София
Не е това.... Sad Все още не вижда никакви мрежи.... май ще ходи на ремонт

# 21 716
  • София, България
Не е това.... Sad Все още не вижда никакви мрежи.... май ще ходи на ремонт

Я опитай с Ctrl + Alt + F8?

Също така пробвай следното ако си с Windows 7: цъкни с десен бутон долу върху уай-фая и "Отвори центъра за мрежи и споделяне". Отиди отляво на "Промяна на настройките на адаптера" и ще ти се отвори страница с компютърчетата. Като цъкнеш с десен бутон на "Безжична мрежова връзка" виж на първия ред дали пише "Забрани" или "Разрешаване". Ако пише "Разрешаване" го цъкни.

# 21 717
Влез в настройките,сигурно е забранил достъпа до интернет.
Purple Peanut ме е изпреварила Peace

# 21 718
Някой дали се сеща името на филм за жена  пехотинец изгонена от армията /американски е филма/  поради различната й сексуална принадлежност? Нещо като Морски пехотинец  ми се върти в ума -ама може би бъркам!?

Редник Джейн с Деми Мур ли имаш предвид?
Актрисата не е толкова известна поне за мен.

# 21 719
Знам, че има тема и сигурно и много е коментирано, но ми е невъзможно да претърся сега за информация, затова питам тук:

Къде в профила си да сложа отметка, за да спре форумът да ми изпраща съобщения на мейла за нови отговори по теми и да ми пълни пощата?

Профил - Настройка на известията - махаш всички чавки, а в най- долното поле трябва да е "Нищо", запазваш настройките.

Общи условия

Активация на акаунт