?Въпроси всякакви?

• 5 505 505
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 21 750
  • Sofia
Какво да направя с дреха,която пуска много боя при пране?От изкуствена материя е.

# 21 751
Тук, във форума прочетох за един сайт, посветен на България - снимки, информация, забележителности - само дето не си го записах и сега не го откривам.

Някой да се сеща?

# 21 752
  • HH
Тук, във форума прочетох за един сайт, посветен на България - снимки, информация, забележителности - само дето не си го записах и сега не го откривам.

Някой да се сеща?

.точица. сигурно става въпрос за друг сайт, но на мен и този много ми харесва. Снимките им са страхотни

Скрит текст:

# 21 753
etwas_anderes  Hug Hug Hug

Точно този е Simple Smile

Много благодаря!

# 21 754
  • София
Маршрутка N 6 не върви ли вече?

# 21 755
  • Уистерия Лейн
Колко време след като приготвя дом.пюре ,може да стои преди да го замразя?

# 21 756
Колко време след като приготвя дом.пюре ,може да стои преди да го замразя?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169772.0

# 21 757
т.е с шлиц съединението е проходящо , а с длаб не, така ли Simple Smile

Мисля, че може и така да се обясни.

# 21 758
Какво да направя с дреха,която пуска много боя при пране?От изкуствена материя е.
Накисни във вода и оцет да постой една вечер после изпери на ръка или ако искаш в пералнята. Аз всяко ново нещо го пускам само в пералнята с една цветоулавяща кърпичка, така разбирам дали пуска много  Mr. Green   bouquet

# 21 759

Ползвай цветоулавящи кърпички.
Накисни я в оцет и вода.

# 21 760
  • Sofia
накиснах я с оцет и вода и веднага спря да пуска боя,благодаря за съвета   bouquet

# 21 761
Недей я пери, не си купувай повече такива дрехи, не хаби оцета за глупости.  Laughing

# 21 762
  • София
Ходил ли е някой в комплекс "Оазис" в Зверино? Много са стари мнненията в темата тук, а и никъде не казват дали може да се ползва само басейна без да се остава в хотела  newsm78

# 21 763
  • Точно където трябва
Ютията ми протече. Като налея вода и изтича отдолу. Аз ли нещо не правя както трябва или е за ремонт.

# 21 764
  • в огледалото на живота
Ютията ми протече. Като налея вода и изтича отдолу. Аз ли нещо не правя както трябва или е за ремонт.
Спукано резервоарче най-вероятно...

Общи условия

Активация на акаунт