?Въпроси всякакви?

• 5 504 960
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 21 780
не мога да си спомня Embarassed
какъв беше срока за плащане към енергото,
до сега банката извършваше  това
моля да ми припомнете ,благодаря ви

# 21 781
Как мога да изчистя пръски от натрупвания по душ кабина? Пробвах с обезмаслител и с пяна на цилит ,ама не става. Душ кабината е нова , но зле стопанисвана...
препарат за котлен камък ,мирише на момина сълза чисти добре цената е около 3 лева

# 21 782
  • Там, където ме обичат
Как мога да изчистя пръски от натрупвания по душ кабина? Пробвах с обезмаслител и с пяна на цилит ,ама не става. Душ кабината е нова , но зле стопанисвана...

Пробвай с магическите гъбички.  Peace

# 21 783
  • в огледалото на живота
не мога да си спомня Embarassed
какъв беше срока за плащане към енергото,
до сега банката извършваше  това
моля да ми припомнете ,благодаря ви

Зависи кога минават да ви засичат и на кой доставчик сте.
При нас/Енерго Про/ от1 до  10 число на месеца е плащането на фактурата.
Има гратисен период от 10дни след тази дата/по точно начислява се някаква малка лихва в ст./ в който е последния момент за да се извърши това.

# 21 784
  • София
Сложих Tuboflo в канала на банята и то за секунди шупна, взе да пуши и аз вдишах. Сега имам неприятен вкус в устата и гърлото. Как да го премахна?  Tired

# 21 785
  • sf
Аз бих пила много вода, евентуално с лимон.

# 21 786
Сложих Tuboflo в канала на банята и то за секунди шупна, взе да пуши и аз вдишах. Сега имам неприятен вкус в устата и гърлото. Как да го премахна?  Tired

Кисело мляко, плод.

# 21 787
  • София
Благодаря ви!   bouquet

# 21 788
  • ride my bike...
с лимонтозу

# 21 789
  • София

Имам. Ще опитам и с него.

Ужасна работа е този препарат!  Sick

# 21 790
  • Уистерия Лейн
Знаете ли нещо за casting sunkiss gel на l'oreal? Безвреден ли е ?

# 21 791
Кажете нещо ефикасно за температура Praynig Синът ми изпи за 2 дни маса лекарства и не става....  Само хексалгина засега помага, но пък не мога да му го давам през 2 часа...

# 21 792
  • София
Кажете нещо ефикасно за температура Praynig Синът ми изпи за 2 дни маса лекарства и не става....  Само хексалгина засега помага, но пък не мога да му го давам през 2 часа...

Установихте ли защо вдига Т? Трябва да гледате да лекувате евентуалната инфекция. Хексалгинът помага само за времето на действието си, но когато инфекцията не е овладяна, детето продължава да вдига Т като защитна реакция на организма.

Иначе пробвай с мокри чорапи и с оцет.

# 21 793
Препоръчайте ми прах,препарат или нещо подобно,с което белите ми дрехи да станат изкрящо бели.По принцип ползвам капсулите на Ариел или Персил,но дрехите посивяват.Знам,че има такава тема,но не ми се ровят стотици страници.

# 21 794

Установихте ли защо вдига Т? Трябва да гледате да лекувате евентуалната инфекция. Хексалгинът помага само за времето на действието си, но когато инфекцията не е овладяна, детето продължава да вдига Т като защитна реакция на организма.

Иначе пробвай с мокри чорапи и с оцет.

Живея в чужбина... Тук се чака поне 3 дни и ако не спадне температурата тогава ти дават час за преглед ooooh! Ако утре е същото положение, ще звъня и ще искам час.

Общи условия

Активация на акаунт