?Въпроси всякакви?

• 5 504 923
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 810
  • в огледалото на живота
Имам поизсъхнал хляб от лимец
Чудя се става ли за пържени филийки, или ще стане голяма гадост

Направи си домашни кубетки от него...
С малко зехтин,шарена сол...на фурната с вентилатор за около 30 мин. да се запекат и супер вкусно и не калорично  Wink

# 21 811
мерси, да, права си че така ще е по-добре

# 21 812
Б@си и скапаните реформи тук, нищо не мога да намеря! Случайно някой да знае къде са темите за цветарство, трябва ми таз за орхидеята.

# 21 813
Б@си и скапаните реформи тук, нищо не мога да намеря! Случайно някой да знае къде са темите за цветарство, трябва ми таз за орхидеята.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=785994.new#new

# 21 814
Благодаря ти, лабрекс!

# 21 815
  • София
Чух, че КТБ работи с клиенти. Но, сега минах покрай един клон, който беше затворен. Банката извършва ли операции и кои клонове са отворени в Сф, и по специално около Младост?
Изрично казаха, че банката ще бъде отворена на 21 юли! Няма начин сега в момента да работи с клиенти.

# 21 816
мерси, да, права си че така ще е по-добре

Надроби го в една супа топчета - размажи се от наслада.  Mr. Green

# 21 817
  • София
Чух, че КТБ работи с клиенти. Но, сега минах покрай един клон, който беше затворен. Банката извършва ли операции и кои клонове са отворени в Сф, и по специално около Младост?
Изрично казаха, че банката ще бъде отворена на 21 юли! Няма начин сега в момента да работи с клиенти.

По новините казаха, че има отворени клонове на КТБ, които работят само с длъжници на банката.

# 21 818
  • София

По новините казаха, че има отворени клонове на КТБ, които работят само с длъжници на банката.
Точно! Тези са друг вид клиенти. Докато има синдици, банката няма да обслужва клиенти с влогове.

# 21 819
  • София
Скрит текст:

Точно! Тези са друг вид клиенти. Докато има синдици, банката няма да обслужва клиенти с влогове.

Да. Банката работи за хората с кредити, които трябва да си ги обслужват.  Peace

# 21 820
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми добра и не скъпа таксиметрова фирма в София.

# 21 821
  • Там, където ме обичат

Аз ползвам Окей - 9732121. Цените са нормални.  Peace

# 21 822
  • софия

Аз ползвам Окей - 9732121. Цените са нормални.  Peace
Скоро открих Панда такси - 998 21 21; 0879 98 21 21; 0889 96 21 21; 0890 98 21 21. Но колите са мънички и ако имаш багаж не е много удобно.

# 21 823
Да, Панда са най - евтините за сега.
Аз използвам Радио СВ такси или За едно евро Simple Smile

Окей не мога да ги понасям, откакто един ми взе 9 лева за разстояние, което обикновено ми излиза 5. И на всичкото отгоре беше нагъл. Бягам далеч от Окей ..

# 21 824
  • Там, където ме обичат
Колко сета се играе в мъжкия тенис,
че гледам Гришо и му се радвам, а не знам нищо за играта.

Общи условия

Активация на акаунт