?Въпроси всякакви?

• 5 623 646
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 26 445
така де.
сега определят почивни и отработвани дни за следващата година - от януари до декември.
по същият начин миналата година по това време определяха дните за тази година.
ти за каква размяна говориш (за следващата година) като преди няколко дни ги определиха ? не съм чул днес да е имало ново определяне на почивни и отработвани дни.  newsm78

# 26 446
Говоря че ми трябва обнародването, в Държавен вестник, пък още го няма

# 26 447
чакай малко де.  не може всичко на минутата да стане. а пък и 2015 год  е още далеч.  Laughing
но ти питаш за размяна. с една дума  казано е едно , а сега го разменят с друго.

# 26 448
чакай малко де.  не може всичко на минутата да стане. а пък и 2015 год  е още далеч.  Laughing
но ти питаш за размяна. с една дума  казано е едно , а сега го разменят с друго.
Хайде стига опити за остроумнечене. Това, което описваш се нарича замяна.
Съфорумката е задала въпрос, мисля че даже ти я разбра. Получи отговор, че търсеното от нея още не е обнародвано. Какво още трябва да бъде казано по въпроса?

# 26 449
  • Mediterraneo
Да, бе Бонго, не ти ли идват тежки понякога напъните за остроумничене?

# 26 450
Имате ли представа дали ако мина от лууп на друг тарифен план на Мтел мога да си западя същия номер или ще се насочи да си сменя кода (0883).  И могат ли да ми предложат някакво пренасочване към новия номер първия месец?

# 26 451
Имате ли представа дали ако мина от лууп на друг тарифен план на Мтел мога да си западя същия номер или ще се насочи да си сменя кода (0883).  И могат ли да ми предложат някакво пренасочване към новия номер първия месец?
запазваш си го- аз от лууп минах на боб и съм със същия номер

# 26 452
Благодаря ти!   bouquet

# 26 453
Камалия, и аз да потвърдя, че е така. Интересувах се точно миналата седмица и вече има такава възможност Peace

Моят въпрос е: Какво означава "заглавието не се пренася ръчно на нов ред"  Rolling Eyes
Какво е това ръчно на нов ред? Не го разбирам  Crossing Arms

# 26 454
Някой знае ли коя е песента от новата реклама на emag,която я въртят по ТВ-то в момента?

# 26 455
От друга тема:
В сегашната реклама на Emag е тази песен https://www.youtube.com/watch?v=KWyhhDi5n8g

# 26 456
# 26 457
Знаете ли, каква е минималната сума за отглеждане на дете до 2г.,
на която майката може да разчита ?
Самотните майки получават ли допълнитела сума ? Благодаря !

# 26 458
1- та година е 340 лв., втората е 100 лв. минималното.
Самотните майки не получават нищо допълнително. Детски евентуално и помощи за отопление.

# 26 459
  • София
Откъде толкова ниски суми? Първата година е според заплатата/ осигуровките, втората е 340 лева. Самотността на майката не би трябвало да има нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт