?Въпроси всякакви?

• 5 625 081
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 36 390
Трябва ми програма, с която да кача от компютъра файл на смарт телефон/андроид. Може ли съвет за такава? Благодаря

# 36 391
  • Бургас
А зъболекарят ти какво казва? Обикновено изписват Родожил и много витамин С и В, но не мисля, че е добра идея да го вземаш на своя глава!
Билка имат също добра паста за зъби, червената, не помня как точно се казваше, защото не аз я ползвам.
Bilka Dent Parodont Protect е името.  Peace

Точно така - Родожил на всеки 6 месеца, НО това е антибиотик, който се изписва и против алкохолизъм, затова трябва да е изписан от зъболекар. Също така най-силният Листерин, след пастата за зъби.

# 36 392
  • София
Предложете нещо за кървящи венци. Пробвам с различни води за уста също и Сандрин, но не помагат. От доста време е така вече.
Най-добре е да се консултирате със стоматолог. На моя мъж му "помагали" различните води. Сега видях, че си е купил нова на Астера.
Чувала съм и добри отзиви за жабурене с отвара от смрадлика (или лайка).

Трябва ми програма, с която да кача от компютъра файл на смарт телефон/андроид. Може ли съвет за такава? Благодаря
Аз качвам по USB, т.е. със стандартния кабел на телефона.

# 36 393
  • под тепетата
proletno cvete, ако скоро не си чистила зъбен камък го направи, плюс хубаво почистване и на възпалената тъкан отвътре. Паста пародонтакс - малко е гадна, ама се свиква. Инсадент - добавка на Борола за здрави венци и зъби.  Водата за уста Пародонтакс се ползваше майче най-много за 10 дни.
 Родожила е антибиотик и не може да се пие на своя глава.

# 36 394
Предложете нещо за кървящи венци. Пробвам с различни води за уста също и Сандрин, но не помагат. От доста време е така вече.
Най-добре е да се консултирате със стоматолог. На моя мъж му "помагали" различните води. Сега видях, че си е купил нова на Астера.
Чувала съм и добри отзиви за жабурене с отвара от смрадлика (или лайка).

Аз качвам по USB, т.е. със стандартния кабел на телефона.
Ок, но не мога от комп. на тел. , обратно мога, но така не. Не знам защо комп. не ми намира програмата на марката ми телефон, която прави връзка между двете устройства

# 36 395
  • оттам, откъдето започва България
Пародонтакс без флуорид е любимата ми паста за зъби, но постоянно цената й расте. Усещането за чистота в устата ми не е било никога на такова ниво. Сега отново дебна за промоцията й. Действа учудващо добре. Освен това правя и жабурене с шарлан всяка сутрин по 20 минути. То даже не е жабурене, а просто смучене на шарлана. Зъбите ми са в предпоследен стадий на пародонтоза и с това ги заздравих. Наистина и аз пих Родожил пролетта, но ми го изписа стоматолога.

# 36 396
  • София
Търся захарна меласа - в София - регион?
Чух за Нови Хан?

# 36 397
  • София
Някой знае ли къде в София могат да ми напечатат нещо малко в малко бройки на изгодна цена? И по възможност да е хубаво като качество.

# 36 398
  • В сърцето на любимия човек
Как се сваляше от YouTube? Помня, че се пишеше нещо най-отпред на url-адреса на самата песен и самият YouTube даваше възможност да се сваля музика, но не помня какво точно се изписваше. Някой сеща ли се?

# 36 399
  • Пловдив
Как пътуват младежи между 14 и 16г. в Евросъюза (Гърция)?
Имат ЛК, червени паспорти и ще пътуват с по единия си родител. Нужно ли е да вадим нотариално заверено пълномощно от липсващия родител?

# 36 400
Да,нужно е пълномощно.И акт за раждане да си вземат.

# 36 401
Кога се отработва 22 септември?

# 36 402
# 36 403
Мерси Бонго,нали не се шегуваш Laughing

# 36 404
можеш да провериш

Общи условия

Активация на акаунт