?Въпроси всякакви?

• 5 624 138
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 36 510
  • София-Младост
ок, но на колко дни има право да отсъства, по семейни причини, така че да не спрат детските?
В това удостоверение пише ли колко дни НЕ е ходило?
Обикновено са 3 дни по семейни причини...в ДГ или училището ще ви кажат със сигурност. Не пише колко дни е отсъствало, вписва се че е записано и посещава редовно.

# 36 511
Нищо не разбрах
Как хем има право само на 3 дни отсъствие, хем никъде не пише колко дни е отсъствало....
Явно в ДГ ще трябва да питам
Мерси все пак!

# 36 512
Нищо не разбрах
Как хем има право само на 3 дни отсъствие, хем никъде не пише колко дни е отсъствало....
Явно в ДГ ще трябва да питам
Мерси все пак!
В градината на дъщеря ми са 10 дни по семейни причини за 1 учебна година.с право на  2 дни месечно неизвинени. Иначе с бележка от лекаря може доста да отсъства.

# 36 513
Да, точно така, в подготвителна група детето има право на 10 дни отсъствия по семейни причини. В бележката за отпускане на детски пише само, че детето е записано в книгата за подлежащи на задължително обучение до 16 год. възраст на ....стр. под......номер.

# 36 514
  • София-Младост
Моя грешка за дните...не знам защо съм останала със стар спомен за три дни.
. В бележката за отпускане на детски пише само, че детето е записано в книгата за подлежащи на задължително обучение до 16 год. възраст на ....стр. под......номер.
Абсолютно точно.

# 36 515
Къде в София има немски магазини? (изпитани)

# 36 516
На Стамболийски горе-долу срещу ВАС. В него има и много дрехи, обувки.  Иначе в сайта на немски център, можете да намерите адреси на магазините им!

# 36 517
  • France
Мога ли да анулирам дарение на апартамент?

# 36 518
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

на "Шипченски проход", по линията на 20, 23, между зала универсиада и Галакси има такъв магазин Peace

на витрината има телескопи  Crazy и нали наближава супер луна с лунно затъмнение го запомних  Peace

# 36 519
  • Berlin
Сега просто ще забия с въпрос. Laughing
Каква е шегата с на Фики Стораро краката? Mr. Green Т.е. какво му има на краката или му няма. Laughing

# 36 520
Мога ли да анулирам дарение на апартамент?
Да, но при определени условия
http://www.lawsbg.com/lectures/75-obligacionno-pravo/459-darenie.html?start=3

# 36 521
  • Mediterraneo
Каква е шегата с на Фики Стораро краката? Mr. Green Т.е. какво му има на краката или му няма. Laughing

Не съм навътре в нещата, ама май е защото все краката си показва сигането.

# 36 522

Не съм навътре в нещата, ама май е защото все краката си показва сигането.

прекалено недоразвити и нетренирани са в сравнение с торса и ръцете. Даже избягва да ги показва необработени.

# 36 523
  • Berlin
Аха, благодаря. Simple Smile

# 36 524
Ще правя картофена салата с моркови. Колко време трябва да варя морковите за да си останат хрупкави?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт