?Въпроси всякакви?

• 5 485 264
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 36 990
Мъжете /хомо/ на кое ухо си слагат обеца?
На лявото. Ти искаш да те разпознаят или обратното- да останеш анонимен?

# 36 991
  • В сърцето на любимия човек
По тази логика, аз като имам две обеци на лявото ухо и една на дясното, крайно неориентирана ли съм? Или може би съм с неосъзнати наклонности към същия пол?

# 36 992
а ние, с по една дупка на всяко, всенаклонни ли сме?
и да е имало някога значение, сега вече няма
познатите ми мъже на другия бряг изобщо нямат обици

# 36 993
  • София
Незнам дали имаше цяла тема или някой беше питал тук...НО...купих си евтина чанта,но кожата вони ужасно...направо смъртоносно...все си мислех,че ще се измерише...НО...УВИ...а чантата ми харесва...сложих ароматизатор за кола...но не помогна...

# 36 994
Незнам дали имаше цяла тема или някой беше питал тук...НО...купих си евтина чанта,но кожата вони ужасно...направо смъртоносно...все си мислех,че ще се измерише...НО...УВИ...а чантата ми харесва...сложих ароматизатор за кола...но не помогна...
Май беше в хитринките.
Няма отмирисване. Имах такъв миризлив куфар, та ми вмириса и шкафа.
Държах го навън на проветрение и с разни ароматизатори, но не помогна.
Бях видяла в Кауфланд едни блокчета за обезмирисване на чанти, но вече беше късно.

# 36 995
  • София

Хомо - дясното, хетеро - лявото.

# 36 996

Еее, не! Четири години съм бил хомо!?! Shocked А аз се чудех защо ми намигат момчетата в мъжката тоалетна...

# 36 997
  • В сърцето на любимия човек
Еее, не! Четири години съм бил хомо!?! Shocked А аз се чудех защо ми намигат момчетата в мъжката тоалетна...
Сложи си и на другото и според настроението се завъртай с подходящия профил  Mr. Green

# 36 998
  • София
Сложи си и на другото и според настроението се завъртай с подходящия профил  Mr. Green

Да, мини под прикритие Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 36 999
  • оттам, откъдето започва България
Моля столичани да се включат с мнение за хотел в центъра на града с приемливи цени и хубави условия. Не става въпрос за лукс категория.  Peace

# 37 000
Задължително ли е когаго се сложи арсен в зъба, след това да се вадят нервите?

# 37 001
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моля столичани да се включат с мнение за хотел в центъра на града с приемливи цени и хубави условия. Не става въпрос за лукс категория.  Peace

искър, близо е до халите  Peace но сме били там за последно преди 2-3 години  Blush

винаги са ми слагали арсен преди да вадят нерв  Peace

# 37 002
  • Бургас
Имам въпрос към някой, който разбира от добавките в хранително-вкусовата промишленост. Какво е Калцид, за какво се използва в храните и вреден ли е? Гугъл нищо не можа да ми отговори по въпроса.
Моля да не се бърка с антибиотика Клацид.

# 37 003
Да, с него се умъртвява нерва.

# 37 004
Ужас, имах болки в един зъб три дни и вчера, като отидох на зъболекар все още ме болеше, не дадох да го почисти, а исках да ми сложи лекарство да спре да ме боли и следващия път да го почисти, защото нямаше да издържа на болката, две нощи не бях спала. Поисках упойка тя каза, че няма да ме хване. Сложи ми арсен и каза, че ще видим другия път какво ще правим. Сега май със сигурност ще вади нврви. Не съм страхлива, но последния път ми вади зъб-не ме хвана упойката, защото имаше гнойни торбички, въпреки антибиотика и сега съм наплашена, защото болката беше нечовешка

Общи условия

Активация на акаунт