?Въпроси всякакви?

• 5 482 899
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 37 110
и по какъв начин мога да го размразя за 1час?
за 1 ч  е размразен , подсушен, продуктите подредени във фризера и пуснат

# 37 111
  • Sofia
това не е отговор на въпроса ми....

# 37 112
Включи вентилатор срещу отворения хладилник.

# 37 113
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Духалка по-добре. Peace

# 37 114
Не е добра идея да духа загрят въздух срещу хладилника.

# 37 115
  • София

Сипваш в голяма пластмасова купа вряла вода (аз топля в микровълновата) и слагаш във фризера. От време на време сменяш и се размразява супер бързо. Не за един час, разбира се, но поне по този начин не прецакваш нищо.

# 37 116
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не е добра идея да духа загрят въздух срещу хладилника.
Съгласна. Laughing Peace Ама нали гоним време. Wink

# 37 117
  • София/Испания
Слага се тенджера с гореща вода в хладилника/фризера/,ако от първия път не се размрази ,може да се повтори процедурата.

# 37 118
Защо, ако пратя пратка с наложен платен от офис Х на Еконт, а после отида в офис У да си взема парите, е проблем за офис У? Едва ли не, не им е изгодно от офис У да ми изплатят парите, след като съм пуснала пратката от друг офис....една служителка се обясняваше така и го чух, та ми стана интересно. Thinking

Няма такова нещо. Не могат да ти откажат, освен ако офис Y няма достатъчно налични пари, за да ти изплати сумата. На мен ми се е случвало точно това. Иначе съм си получавала сумата от офис Y, който е бил в друг град дори.

Не са ми отказвали. Peace Просто присъствах на разговор, в който служителка обясняваше на клиент (в случая нейн приятел) как не й е изгодно да му дава парите от НП от този офис, след като пратката е изпратена от друг. Просто ми стана интересно защо....все едно си ги вади от джоба.  Crazy

# 37 119
  • София
За колко време се размразява хладилник с фризер?
цял ден
Не е вярно.  Simple Smile Вкарвам вътре или подпирам на вратата една духалка-топла и до половин час съм готова. Не ме интересува колко е правилно или не.

# 37 120
включен сешоар е най-добре. Laughing
насочвам топлия въздух към тънката част на леда , които има по стените. след това с тъп нож промушвам между леда и стената , отчупвам го и го изхвърлям (леда). попивам водата ако я има. след това подсушавам.
хладилната част само се измива хубаво и след това се подсушава. там няма лед защото се саморазмразява.  
действително за 1 ч всичко е напълно готово

# 37 121
Имам неща в хладилника/фризера и трябва да им намеря място в друг хладилник/фризер.
Изключването, размразяването, почистването и включването му отново дали би станало за 24 часа или е малко?

Как става за 1 час бе Бонго?

# 37 122
  • София
...............

Как става за 1 час бе Бонго?
Прочети ме над Бонго съм, точно за половин час си готова и храните все още и не мислят да се размразяват . Нямат време.

# 37 123
Марчева, мерси, но нямам духалка. С купата с гореща вода дали ще има нужда да местя продуктите в друг фризер?

# 37 124
С купата с гореща вода дали ще има нужда да местя продуктите в друг фризер?
караш ме да се смея  Joy
ако  фризера е пълен с мръвки  дали ще успееш да сложиш и купа с гореща вода ?
а дори и да успееш да я сложиш  какво би се случило с мръвките ?  леда ще се стопи , а мръвките .... помисли малко

Общи условия

Активация на акаунт