?Въпроси всякакви?

• 5 482 585
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 37 095
Някой да знае как се казва песента от рекламата на Мтел - само запомних, че започва с January .....  Mr. Green

# 37 096
  • На топло
Вижда ли се във фейсбук, кой ти посещава профила  newsm78
Къде, как? newsm78

# 37 097
Къде, как? newsm78

Не.

# 37 098
  • На топло
Къде, как? newsm78

Не.
И аз знам, че не може, но сега прочетох в профила на една позната, че вижда всички, които и посещават профила  newsm78
Не е от хората, които се правят на интересни и лъжат.
Възможно ли е да вижда трафика на страницата си, а не конкретните хора? Май има някакъв начин
Не ми е толкова близка, че да я питам.

# 37 099
Трябва ли да се ходи лично за копие от адресна регистрация по настоящ адрес или може някой друг, който има личната карта и знае данните на човека?

# 37 100
  • София
Докога се подават заявления за гласуване по настоящ адрес?

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 19:18 от missence

# 37 101
От къде да купя часовик G shok(оригинален) на възможно най-добра цена?

# 37 102
Защо, ако пратя пратка с наложен платен от офис Х на Еконт, а после отида в офис У да си взема парите, е проблем за офис У? Едва ли не, не им е изгодно от офис У да ми изплатят парите, след като съм пуснала пратката от друг офис....една служителка се обясняваше така и го чух, та ми стана интересно. Thinking

# 37 103
Мили момичета някой има ли отзиви за университета по Библиотекознание и информационни технолигии?
Какво е нивото на обучение специално ме интересуват специалностите Национална сигурност и Информационна сигурност.От ранга на СУ ли е или е зле ? Четох какви са приемните изпити История,Психология и Литература и това ми се видя ок обаче знам ли.  bouquet

# 37 104
За колко време се размразява хладилник с фризер?

# 37 105
  • София
Защо, ако пратя пратка с наложен платен от офис Х на Еконт, а после отида в офис У да си взема парите, е проблем за офис У? Едва ли не, не им е изгодно от офис У да ми изплатят парите, след като съм пуснала пратката от друг офис....една служителка се обясняваше така и го чух, та ми стана интересно. Thinking

Няма такова нещо. Не могат да ти откажат, освен ако офис Y няма достатъчно налични пари, за да ти изплати сумата. На мен ми се е случвало точно това. Иначе съм си получавала сумата от офис Y, който е бил в друг град дори.

# 37 106
  • Sofia
цял ден

# 37 107
зависи от температурата на размразяване  Laughing
ако го оставиш да се размразява сам доста време може да отнеме.  ако му помогнеш - за 1 ч ще е готов за пускане

# 37 108
  • Sofia
и по какъв начин мога да го размразя за 1час?

# 37 109
  • оттам, откъдето започва България
В топлите дни като го размразявах стана много бързо. Сега също ми предстои, но сигурно ще отиде повече от час.

Общи условия

Активация на акаунт