?Въпроси всякакви?

• 5 482 560
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 140
Аз знам, че изобщо не е препоръчително да се слагат топли неща в хладилника. Дори, когато съхранявам ядене, изчаквам хубаво да изстине.

Може ли да се скрие nickname-a от страницата на bgmamma т.е. когато отворя страницата, горе вдясно username-a да не се вижда от някой друг, който е застанал зад/до теб напр.?

когато е включен не е препоръчително
когато е изключен, хладилникът е просто шкаф

не

# 37 141
  • София
А, ако го блокирам само в определени случаи, после мога ли да го отблокирам?

# 37 142
Може ли да се пише анонимно през телефона? Мобилната версия има ли тази опция?

# 37 143
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какво значи "само в определени случаи"?
Нещо, което си блокирала с филтър в Адблока винаги можеш да махнеш/изключиш филтъра.
Опитай да добавиш в "Потребителски филтри" ето този нов филтър:
bg-mamma.com##a.usernameI.sex2
После с включване и изключване виж резултатът дали те устройва. Peace

Много любопитни хора стоят зад гърба ти. Joy

# 37 144
  • София
Скрит текст:
Какво значи "само в определени случаи"?
Нещо, което си блокирала с филтър в Адблока винаги можеш да махнеш/изключиш филтъра.
Опитай да добавиш в "Потребителски филтри" ето този нов филтър:
bg-mamma.com##a.usernameI.sex2
После с включване и изключване виж резултатът дали те устройва. Peace
Много любопитни хора стоят зад гърба ти. Joy

Wink

Мерси много! Сега ще опитам. Peace

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 12:56 от missence

# 37 145
Изгубил съм трудовия договор и допълнителните споразумения към него с работодател, при който съм работил от 2004 до 2008. Това проблем ли е? Необходимо ли е да си изискам копия?

# 37 146
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Изгубил съм трудовия договор и допълнителните споразумения към него с работодател, при който съм работил от 2004 до 2008. Това проблем ли е? Необходимо ли е да си изискам копия?

в трудовата книжка вписано ли е?

от НОИ казаха, че книжката е достатъчен документ за трудовото ми правоотношение
Скрит текст:
преди 1993г.
  Blush

# 37 147
  • София
А за какво биха послужили   Thinking
Можете да поискате от този работодател да Ви издаде УП-2 Удостоверение за осигурителен доход и/или  УП-3 Удостоверение за осигурителен (трудов) стаж, които биха Ви свършили работа пред НОИ.

# 37 148
  • В страната на мечтите
Как да премахна миризма на цигари от диван? От изкуствена кожа е. Чист е, не искам да го пера (а и не бих могла), а само да премахна миризмата.
Сетих се само за освежителите за тъкани, но специално пише да не се употребяват върху кожа...

# 37 149
Как да премахна миризма на цигари от диван? От изкуствена кожа е. Чист е, не искам да го пера (а и не бих могла), а само да премахна миризмата.
Сетих се само за освежителите за тъкани, но специално пише да не се употребяват върху кожа...

Виж на какво попаднах в актуалната брошура на МЕТРО, препарата за почистване на кожени изделия. Не е скъп, може да пробваш, поне няма да ти развали кожта.
http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/esenno-pochist … a-20-1/page/20-21

# 37 150
Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Става въпрос за смяна на топломерите, а по тази тематика съм доста неинформирана.

След няколко дена от Techem ще идват, за да сменят старите ми топломери с нови, защото са с изтекъл срок на годност. Предположиха ми да монтират т.нар. топломери с електронно отчитане от разстояние (уф, как го обясних), т.е. дистанционни, без нужда да се влиза в жилището за отчитане на параметрите. В последствие обаче от няколко различни места чух, че това не е добра алтернатива, основно по 2 причини:

1.) Не отчитали прецизно (?!) - това не знам доколко е вярно, но една позната ми се оплака от този проблем;

2.) Вторият, и по-важен довод е, че въпреки, че уж не се налагало служител да влиза физически в апартамента за отчитане, това изобщо не било така. Трябвало целият вход да е с подобен тип дистанционно отчитане, за да е възможно никой повече да не влиза у вас, а данните да се отчитат от разстояние. newsm78 Т.е. излиза, че пак трябва да се влиза в жилището на някакъв етап. Тези твърдения обаче бяха категорично опровергани от служителката на Techem. Каза, че няма нищо такова и да не съм слушала този и онзи (може и да е права, разбира се, не го изключвам като вариант).

Някой от вас може ли да хвърли светлина по въпроса, моля. Praynig Ще бъда много благодарна!

# 37 151
  • София
За да не влизат физически у вас трябва не само топломерите да са с дистанционно отчитане, но и водомерите.
При нас така ги смениха преди две години и топломери наистина не поглеждат, но идва човек да отчете колко вода е консумирана.

# 37 152
  • София
За отчитането не мога да кажа.
За влизането - при нас в стаите нямаме радиатори (така си беше жилището още като се нанесохме - ползваме климатици), само в банята има лира. Та реално искаха да влизат, за да проверят дали все още няма радиатори - да не вземем междувременно да си сложим. Били длъжни да проверяват. Та никаква полза нямам реално.

# 37 153
За да не влизат физически у вас трябва не само топломерите да са с дистанционно отчитане, но и водомерите.
Благодаря ти за отговора! Малко странно е, че подвеждат, в такъв случай - за водомери нищо не са ми споменавали, а ме уверяват, че нямало да се налага да влизат в жилището. newsm78

Ти иначе, доволна ли си от дистанционното отчитане? В смисъл, имала ли си някакво надписване на сметки?

menyanthe, благодаря и на теб за мнението. Peace

# 37 154
  • София
При нас така ги смениха преди две години и топломери наистина не поглеждат, но идва човек да отчете колко вода е консумирана.
Консумацията на вода не я ли отчитат от Софийска вода, а не от фирма за топлинно счетоводство?

Общи условия

Активация на акаунт