?Въпроси всякакви?

• 5 479 090
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 305
При явяване пред ТЕЛК оригинали от документите ли се носят и връщат ли ги после?
Оригиналите се носят ако ги поискат само за справка, но в никакъв случай не се дават на комисията. Направете си копия и тях представете, защото те си ги прибират и остават при тях.
На копията задължително печат от ЛЛ "Вярно с оригинала", защото после има още една комисия от НОИ.

# 37 306
Препоръчайте ми  автобусна фирма за пътуване от София до Стара Загора.

# 37 307
Благодаря за отговорите за ТЕЛКа  bouquet

# 37 308
Бихте ли ми казали как да стигне с метро  от автогара София до хотел Легенди на Черни връх? На коя спирка трябва да сляза и в коя посока трябва да се движи

# 37 309
  • София
Бихте ли ми казали как да стигне с метро  от автогара София до хотел Легенди на Черни връх? На коя спирка трябва да сляза и в коя посока трябва да се движи
Посоката е "Черни връх". Мисля, че метрото не стига до хотела. Не знам в момента какъв градски транспорт се движи по "Черни връх".

# 37 310
Да, това го правя със задържането, но не помага. Сега го рестартирах и ще видим дали ще пада, когато е заспал. В краен случай ще ги махна тез игри. Grinning
Сегашния ми телефон е с Уиндоус и не знам, а и не съм питала, как да изчиствам. Нямам игри, но и на мен преди седмица непрекъснато ми падаше батерията от нищо. След това спря както и започна - без да разбера причината.

След рестарта се оправи. Благодаря на всички.

# 37 311
  • София (Възраждане)
Посоката е "Черни връх". Мисля, че метрото не стига до хотела. Не знам в момента какъв градски транспорт се движи по "Черни връх".

На пешеходно разстояние е, все направо по Черни връх, не повече от 10 минути ходене от станция Джеймс Баучер, последната станция, на която умоляват пътниците да напуснат влака, така че няма как да се изпусне Mr. Green.

# 37 312
Някой има ли проблем с влизането в скайп или проблема е само при мен?

# 37 313
Някой може ли да даде мнение / препоръка за някоя от следните медико-диагностични лаборатории (всички се намират в района на "Руски паметник"):

- М-ТЕХ (на "Тотлебен");

- Зинвест-К;

- Бодимед;

- Кандиларов;

- Лора (намира се на "Позитано").

Коя се води най-добрата? Благодаря! Peace

# 37 314
  • София
Някой има ли проблем с влизането в скайп или проблема е само при мен?
При мен няма проблем.

# 37 315
  • София
Някой може ли да даде мнение / препоръка за някоя от следните медико-диагностични лаборатории (всички се намират в района на "Руски паметник"):

- М-ТЕХ (на "Тотлебен");

- Зинвест-К;

- Бодимед;

- Кандиларов;

- Лора (намира се на "Позитано").

Коя се води най-добрата? Благодаря! Peace
Бодимед  Peace

# 37 316
  • В сърцето на любимия човек
Още един глас за Бодимед, още повече, че там е централата  Peace

# 37 317
Благодаря ви! Hug А защо на сайта им е посочен ценоразпис за 2 отделни лаборатории? Някой знае ли?

http://bodimed.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

# 37 318
Къде в България има такъв път с такава гледка?!

# 37 319
  • София
Къде в България има такъв път с такава гледка?!

на мен нещо не ми прилича на България  Confused

Общи условия

Активация на акаунт