?Въпроси всякакви?

• 5 479 428
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 275
Хубаво е да се знае как се махат тия процеси, които не се виждат, но гълтат от батерията. Засега май само ще карам на рестарт.
На предишния ми телефон с Андроид със задържане на бутон ми излизаха Затваряне на всички и Изчистване на паметта.

Да, това го правя със задържането, но не помага. Сега го рестартирах и ще видим дали ще пада, когато е заспал. В краен случай ще ги махна тез игри. Grinning

# 37 276
  • София
Да, това го правя със задържането, но не помага. Сега го рестартирах и ще видим дали ще пада, когато е заспал. В краен случай ще ги махна тез игри. Grinning
Сегашния ми телефон е с Уиндоус и не знам, а и не съм питала, как да изчиствам. Нямам игри, но и на мен преди седмица непрекъснато ми падаше батерията от нищо. След това спря както и започна - без да разбера причината.

# 37 277
Благодаря за съветите  bouquet По-рано от петък не мога да отида на лекар.

Измерих го преди малко и е 129 на 114. Crazy Защо така се приближават тези граници? Опасно ли е?

# 37 278
Барелина, опасно е. Ако го мериш с електронен апарат, отдалечи се максимално от всякаква електронна техника и опитай пак.

# 37 279
  • Варна
Бихте ли ми казали кое бяло вино не съдържа захар? Имам предвид как бих го познала, сухо, мискет или нещо друго?

От което не били глава на сутринта.  Не се шегувам. Много малко изби правят вина без захар.

# 37 280
Още по-зле,правят го от швейцарски /и не само/ концентрат на прах с вид на гипс.Чудно бяло вино става.Е,и малко аромат ,де.

# 37 281
Детето ми е втори клас. Вчера и проверявах тетрадките и са правили Разказ по картинка както и Преразказ. Когато я попитах , тя сама ли ги е правила и за двете неща ми отговори, че Госпожата  е написала текста на дъската и децата са го преписали.
Как да реагирам?!
Аз мисля да изчакам  и да  наблюдавам  дали продължава този  наготово поднесен материал и тогава ще взема мерки.

това е началото на годината, децата едва ли в първи клас са правили преразказ. Вероятно, а и съм почти сигурна, че госпожата е направила показно. Така и трябва. Всичко е заложено по програма и по нея се работи

# 37 282
  • Варна
Още по-зле,правят го от швейцарски /и не само/ концентрат на прах с вид на гипс.Чудно бяло вино става.Е,и малко аромат ,де.
Нали се пита за вино? Това, което го обясняваш не е вино.

# 37 283
Детето ми е втори клас. Вчера и проверявах тетрадките и са правили Разказ по картинка както и Преразказ. Когато я попитах , тя сама ли ги е правила и за двете неща ми отговори, че Госпожата  е написала текста на дъската и децата са го преписали.
Как да реагирам?!
Аз мисля да изчакам  и да  наблюдавам  дали продължава този  наготово поднесен материал и тогава ще взема мерки.

това е началото на годината, децата едва ли в първи клас са правили преразказ. Вероятно, а и съм почти сигурна, че госпожата е направила показно. Така и трябва. Всичко е заложено по програма и по нея се работи
Моят син сега е втори клас, миналата година правиха и преразкази и съчинения

# 37 284
  • София
Благодаря за съветите  bouquet По-рано от петък не мога да отида на лекар.

Измерих го преди малко и е 129 на 114. Crazy Защо така се приближават тези граници? Опасно ли е?
Барелина, явно имаш проблем с кръвното налягане, но сигурна ли си, че апарата, който използваш е читав  Thinking

# 37 285
Забравила съм какво точно се изучаваше в 1/2 клас, но вероятно сега правят затвърждаване на стари знания. Има време и сами ще правят

# 37 286
  • София-Младост
Как да реагирам?!

И моят син е втори клас и на РС една майка възропта, как можело още първият де да започнат часа с преразказ...учителката каза, че по принцип може, но в случая тя им е обяснила как се прави преразказ, а им е дала да препишат текста за преразказване...и вероятно седи някакво заглавие преразказ и от там идва объркването. Тепърва ще се учат да правят разказ по картинка и преразказ на приказка според мен.

# 37 287
Как да реагирам?!

И моят син е втори клас и на РС една майка възропта, как можело още първият де да започнат часа с преразказ...учителката каза, че по принцип може, но в случая тя им е обяснила как се прави преразказ, а им е дала да препишат текста за преразказване...и вероятно седи някакво заглавие преразказ и от там идва объркването. Тепърва ще се учат да правят разказ по картинка и преразказ на приказка според мен.
Така е! Учителите си знаят работата.

# 37 288
Не е вино,но се продава за такова и посмъртно не можеш да разбереш ,че не е направено от гроздов сок.А какво съдържа един господ знае.
Наскоро бях нагости и пих бяло вино -домакинът специално беше осигурил южноафриканско и аржентинско.Като се загледах в етикетите-абсолютно еднакви,само надписа различен.

# 37 289
  • Варна
Не е вино,но се продава за такова и посмъртно не можеш да разбереш ,че не е направено от гроздов сок.А какво съдържа един господ знае.
Наскоро бях нагости и пих бяло вино -домакинът специално беше осигурил южноафриканско и аржентинско.Като се загледах в етикетите-абсолютно еднакви,само надписа различен.

Не разбрах, къде го продават това "вино"? Бутилирано като вносно ли? Това си е за КЗП.
И да се върнем към въпроса, мъжът ми си прави вино без захар, в някои изби също правят такова (съжалявам, че не мога да помогна с марки). Но на масовото производство навсякъде има добавена захар.
И това за вино, което е от грозде, всичко друго няма право да се нарича вино.

Общи условия

Активация на акаунт