?Въпроси всякакви?

• 5 478 490
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 455
Моля препоръчайте някакъв крем за силно напукана кожа на ръцете. Моя ММ е с постоянно напукани пръсти. В момента се маже с Glysolit, но няма ефект
Домашно приготвен крем от мас и невен (може и смрадлика да се сложи). Досега не съм срещала по-добро средство от него при трайни проблеми. Рецепта не знам, приготвят ми го, но предполагам, че в мрежата има описания.
благодаря ти

# 37 456
Рецепта за лесна френска селска торта някой да каже Hug
Искам да питам и друго, тези които са завършили университет с магистратура, имате ли две отделни дипломи, бакалавър и магистър съответно?

# 37 457

Искам да питам и друго, тези които са завършили университет с магистратура, имате ли две отделни дипломи, бакалавър и магистър съответно?
Да

# 37 458
  • София
Не.
Някои специалности нямат изобщо бакалавърска степен.

# 37 459

в готварската и тортената теми попитай

# 37 460
Не.
Някои специалности нямат изобщо бакалавърска степен.

Моята специалност имаше но, аз веднага продължих до магистър и такава за бакалавър не ми е издавана. Може би ако прекъснеш след бакалавърската и започнеш магистратура по-късно се издават 2 отделни  newsm78 Ще си пращам дипломата за признаване в чужбина и от сега знам, че ще ми искат за бакалавър но аз такава нямам и не съм имала....

# 37 461
Имам 2 - една за бакалавър и една за магистър.
Сега, примерно, ако учиш право, ще имаш една  Peace

# 37 462
Докато сме на тема университети :
Разполага ли някой с актуален конспект за държавен изпит за специалност "Финанси" в УНСС? Все още ли изпитът е само устен?  Simple Smile

# 37 463
Имам 2 - една за бакалавър и една за магистър.
Сега, примерно, ако учиш право, ще имаш една  Peace

Не съм учила право, нито пък медицина.... Колегите които спряха след 4-тата година, получиха дипломи за бакалавър. Тези които продължихме , не получихме такива а накрая само магистърски....Уфф голям дерт ми е...

# 37 464
Kristin-Lavransdater, в кой университет това?  Rolling Eyes Rolling Eyes

Разполага ли някой с актуален конспект за държавен изпит за специалност "Финанси" в УНСС? Все още ли изпитът е само устен?  Simple Smile
Не трябва ли всяка година на сайта да се качва актуален конспект? Ако има промени конспект от миналата година може да не ти свърши работа.

# 37 465
Kristin-Lavransdater, в кой университет това?  Rolling Eyes Rolling Eyes

Не трябва ли всяка година на сайта да се качва актуален конспект? Ако има промени конспект от миналата година може да не ти свърши работа.

Югозападен.... Университета си е ОК от към акредитация (тази ли беше думата?), признаване на дипломи (имам една призната диплома в чужбина точно от този ВУЗ) просто схемата е друга.... Колегите ми също нямат бакалавърски дипломи.

# 37 466
Ако е без прекъсване и не се е променяла специалността мисля, че само магистърската се дава, ако са различни тогава мисля се дават две, но все пак е добре да се пита във вуза защо така

# 37 467
Моля препоръчайте някакъв крем за силно напукана кожа на ръцете. Моя ММ е с постоянно напукани пръсти. В момента се маже с Glysolit, но няма ефект
10-15 минути в легенче с р-р 1л вода, 5 супени лъжици зехтин и 2 л морска сол върши чудеса

# 37 468
Ако е без прекъсване и не се е променяла специалността мисля, че само магистърската се дава, ако са различни тогава мисля се дават две, но все пак е добре да се пита във вуза защо така

Точно такъв е моят случай. Дано не ми искат бакалавърска, че незнам от къде да я изнамеря..................

# 37 469
  • София

ММ има много суха кожа на лактите, чак се пука. Този крем му помага много:
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-% … _B8_D1_85_D0_B0-s

Общи условия

Активация на акаунт