?Въпроси всякакви?

• 5 475 016
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 785
Има ли в Мелнишкият край все още грозде за вино?

# 37 786
  • София
Търся календар - ето от този тип само че искам да имам възможност да си попълвам разни неща на определени дати

Има Календар за рождени дни Simple Smile. Само месец и дата са написани и си попълваш където каквото трябва. Аз имам такъв, но е рекламен и не знам откъде може да се купи. Иначе е супер удобен - обръщаш на съответния месец и си го поглеждаш отвреме навреме Simple Smile

# 37 787
  • София
Скрит текст:
Търся календар - ето от този тип само че искам да имам възможност да си попълвам разни неща на определени дати
А къде искаш да го използваш? В телефоните обикновено има приложение Календар или ако няма можеш да си изтеглиш от магазина.
Искам да си го попълня и да го разпечатам.
Това изглежда така. Не зная дали има опция за печат, но ако няма можеш след като го попълниш да копираш екрана и да го разпечаташ.

# 37 788
Виж в книжарниците, дигитални /копирни центрове или Офис 1, примерно

# 37 789
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нужна ми е скица на имот, но титуляр в нотариалния акт на апартамента е съпругът ми. В АГКК ще приемат ли заявлението за издаване от мен, без да ми изискат пълномощно?

Да, но няма да може да ги получиш, може само да подадеш заявлението.
Не е точно така. Всеки може да подаде искане и да получи скица, кадастърът и имотният регистър са публични. Отделен въпрос е колко и какви данни ще фигурират в скицата.
В случая по-важно е друго - зависи дали апартаментът е съпружеска имуществена общност. Ако е, тогава съпругата се легитимира като собственик на имота и представя пред АГКК копие от акта за граждански брак. Искането за издаване на скица подава от свое име, съответно получава същата, но в атрибутите на скицата като собственик ще фигурира само името на съпругът й, както е по документа за собственост, съответно и в имотния регистър.

# 37 790
кога трябва да подам документи за издаване на нов ТЕЛК при положение, че старият изтича на първи декември?

# 37 791
  • София
Благодаря ви!   Hug Мисля, че Rainlender ще ми свърши работа.

# 37 792
  • Там, където ме обичат
При платен преглед при лекар втора консултация в рамките на един месец дали е безплатна?

# 37 793
не, няма логика да е безплатен

# 37 794
кога трябва да подам документи за издаване на нов ТЕЛК при положение, че старият изтича на първи декември?
веднага

# 37 795
  • София

Ако ме питаш мен колкото се може по-бързо, че ония после се мотат с месеци.

# 37 796
Няма вторичен безплатен преглед, но поне би трябвало да са по-малко парите. Peace За сравнение при нас 30 лв първичен, 20 лв вторичен.

# 37 797
веднага

в смисъл - веднага на 1 дек. или още днес?

# 37 798
  • София
При платен преглед при лекар втора консултация в рамките на един месец дали е безплатна?
Вторичния обикновено е около 50-60% от цената на първичния.
Преди известно време спорих с една дама на регистратура. При нерешен проблем и 3 - 4 платени посещения искаше отново да плащам като за първи преглед, защото бил минал повече от месец.

# 37 799
bubanka , не трябва да чакаш да изтече стария.

Общи условия

Активация на акаунт