?Въпроси всякакви?

• 5 556 197
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 54 300
Благодаря. bouquet
Наистина не съм наясно.

# 54 301
Някой има ли мнение за така актуалните 3Д очила за виртуална реалност,подходяща инвестиция ли са?

# 54 302
  • София
Преди време купих от МОЛ София от щанд лъжичка с гравирано име с титаниево покритие - имаше и по 10 и по 15 лв. Сега щандът го няма(или поне аз не го намирам). Гледах в нета подобни лъжички, но са много по-скъпи. Имате ли предства  къде има такъв магазин?
Малко късно, но да си кажа- щандът си е там, миналата седмица купувахме лъжичка.

# 54 303
Благодаря, не е късно, значи не съм видяла, още днес отивам.

# 54 304
Повтарям си въпроса:
На ксерокса ми изписва Replace paper.Не иска да разпечатва.До днес се оправяше като го рестартирах,но днес след като го включих,изписва това.

# 54 305
  • В сърцето на любимия човек
Ако се извади хартията и се постави отново не се ли оправя?
Да не би да е прекалено тънка/дебела?

# 54 306
  • В един копнеж!
Повтарям си въпроса:
На ксерокса ми изписва Replace paper.Не иска да разпечатва.До днес се оправяше като го рестартирах,но днес след като го включих,изписва това.
Отвори всякаквите вратички, може валяка или някъде в самата машина да е останало късче хартия. Машините са направени да имаш достъп, ако нещо такова се случи, въпросът е да видиш къде се е скрило и да го изтеглиш.

# 54 307
  • София
Благодаря, момичета. Ще пробвам споменатите методи. Иначе съм така от вчера. Днес ходих на лекар и ми изписаха антибиотик и сироп за кашлица. Болна съм от около 2 седмици. Като миналата седмица взех да се оправям, но заради мое безразсъдство се разболях отново към петък. Само сополи и кашлица, а от вчера вечер имам и добавка температура. Сега съм с оцетен компрес на челото, дано помогне
За кашлицата, ако не си алергична към пчелен мед- действа безотказно.
Вечерта намажи гръдната кост между гърдите до ямката преди хранопровода с мед, отгоре някой да посипе с чер пипер на прах и залепяш една салфетка.
Обличаш прилепнало боди, да фиксира, а отгоре- пижама.
На сутринта медът ще е попил в кожата, а черният пипер ще е залепнал за салфетката.
Ще се чувстваш много по- добре.
Оцетен компрес в сгъвките на колената и  слабините сваля много бързо температурата.

# 54 308
Изваждам и слагам хартията,но не се оправя.Сега сложих по-малко листа и тръгна,но съм на тръни,че не знам кога пак ще направи проблем.
И аз си мисля да не е заседнала хартия,но гледах и не видях.
Благодаря ви за съветите! bouquet Надявам се да се е оправил,че без него не мога да работя. Praynig

# 54 309
  • Варна
Тема за нагревателите Делимано има ли? Хич не съм фен на продукти от ТВ реклами, но това май е читаво  newsm78 . Предлагат ми същия продукт, мааалко по-евтин в немски магазин. някой да е купувал-ползвал?

# 54 310
  • ту тук, ту там
Защо от Yahoo настояват да си сменя паролата?! Въпросът ми по-скоро е, на друг случвало ли се е?! Не мисля, че е измама, но не искам да я сменям. Не съм сигурна, че ще успея през телефона да копирам текста на писмото, но ще опитам и ще го добавя в поста си.

# 54 311
  • София
Защо от Yahoo настояват да си сменя паролата?! Не мисля, че е измама, но не искам да я сменям. Не съм сигурна, че ще успея през телефона да копирам текста на писмото, но ще опитам и ще го добавя в поста си.

И с фейсбук беше така преди време.

# 54 312
Тема за нагревателите Делимано има ли? Хич не съм фен на продукти от ТВ реклами, но това май е читаво  newsm78 . Предлагат ми същия продукт, мааалко по-евтин в немски магазин. някой да е купувал-ползвал?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=891512
Защо от Yahoo настояват да си сменя паролата?! Въпросът ми по-скоро е, на друг случвало ли се е?! Не мисля, че е измама, но не искам да я сменям. Не съм сигурна, че ще успея през телефона да копирам текста на писмото, но ще опитам и ще го добавя в поста си.
Защото милиони потребителски имена и пароли изтекоха в мрежата.

# 54 313
Мен цяла година ме посрещаше да си сменя паролата. Просто игнорирах съобщението.

# 54 314
  • ту тук, ту там
И аз от много време игнорирам, но вече ми каза, че следващия път няма да ме пусне, ако не я сменя. И ми дойде специално имейл за това.

Общи условия

Активация на акаунт