?Въпроси всякакви?

• 5 555 988
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 54 315
Смени я тогава. И аз моята на края я смених.

# 54 316
  • София
И аз я смених при последното предупреждение.

# 54 317
  • София
Ако звъня на стационарен телефон (към Виваком съм) взима ли ми пари или не? Или само от безпл. минути?    newsm78

# 54 318
Ако звъня на стационарен телефон (към Виваком съм) взима ли ми пари или не?  newsm78
Зависи какъв ти е планът.
Със стария план можех да звъня на стационарни, но само към Виваком. Другите оператори също предлагат стационарни телефони и на тях ми вземаше допълнително.
С новия план мога да звъня на всички, независимо дали са стационарни или мобилни.

# 54 319
  • София
Искам постовете ми във фб да не са видим за хора извън френд листа ми. Ръчно ли трябва да променя настройките на всички стари постове?

# 54 320
  • София
Тема за нагревателите Делимано има ли? Хич не съм фен на продукти от ТВ реклами, но това май е читаво  newsm78 . Предлагат ми същия продукт, мааалко по-евтин в немски магазин. някой да е купувал-ползвал?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=891512

# 54 321
Изваждам и слагам хартията,но не се оправя.Сега сложих по-малко листа и тръгна,но съм на тръни,че не знам кога пак ще направи проблем.
И аз си мисля да не е заседнала хартия,но гледах и не видях.
Благодаря ви за съветите! bouquet Надявам се да се е оправил,че без него не мога да работя. Praynig

При мен беше заседнал телбод при един от барабаните и ми изписваше нещо такова и не искаше да печата. Беше толкова се закупила работата, че го разглобихме и с пинсети стигнахме до телбода и се оправи.

# 54 322
Кредитна карта или овърдрафт е по-удачен вариант? При овърдрафт от банка, в която ми се привежда заплатата, автоматично цялата заплата ли ще отива за погасяване на изтеглената сума (примерно 2 или 3 месеца) или частично в рамките на година? Мисля, че кредитната карта е по-скъпо удоволствие, в сравнение с лихвите по потребителски кредит.

# 54 323
Изваждам и слагам хартията,но не се оправя.Сега сложих по-малко листа и тръгна,но съм на тръни,че не знам кога пак ще направи проблем.
И аз си мисля да не е заседнала хартия,но гледах и не видях.
Благодаря ви за съветите! bouquet Надявам се да се е оправил,че без него не мога да работя. Praynig

При мен беше заседнал телбод при един от барабаните и ми изписваше нещо такова и не искаше да печата. Беше толкова се закупила работата, че го разглобихме и с пинсети стигнахме до телбода и се оправи.

И това е вариант,нищо чудно да е изхвърчало телбодче. ooooh!
За сега няма проблем,пък ще видим...

# 54 324
Искам постовете ми във фб да не са видим за хора извън френд листа ми. Ръчно ли трябва да променя настройките на всички стари постове?

Да.

# 54 325
  • София
Преди време купих от МОЛ София от щанд лъжичка с гравирано име с титаниево покритие - имаше и по 10 и по 15 лв. Сега щандът го няма(или поне аз не го намирам). Гледах в нета подобни лъжички, но са много по-скъпи. Имате ли предства  къде има такъв магазин?
Малко късно, но да си кажа- щандът си е там, миналата седмица купувахме лъжичка.

Потвърждавам. Днес го видях!

# 54 326
Кредитна карта или овърдрафт е по-удачен вариант? При овърдрафт от банка, в която ми се привежда заплатата, автоматично цялата заплата ли ще отива за погасяване на изтеглената сума (примерно 2 или 3 месеца) или частично в рамките на година? Мисля, че кредитната карта е по-скъпо удоволствие, в сравнение с лихвите по потребителски кредит.
За мен овърдрафт е по-евтиният вариант. Лихвата е по-ниска. Всичко е до финансова дисциплина. Не е задължително да оставяш цялата заплата по сметката, достатъчно е част от нея, колкото да покриеш лихвите и таксата. При това лихвата ти е само върху изтеглената сума.

# 54 327
  • София
От носа ми тече като вода и вече е толкова разранен, че ме боли и от въздуха. С какво да го мажа, за да облекча болката?

# 54 328
От носа ми тече като вода и вече е толкова разранен, че ме боли и от въздуха. С какво да го мажа, за да облекча болката?

Опитай със Здраве. Успех  Peace

Един такъв странен въпрос имам - свещичките от рождените дни не изгарят напълно. Какво ги правите после - изхвърляте ли ги или ги палите отново?

# 54 329
  • Ланкър, планините Овнерог

Просто краве масло

Общи условия

Активация на акаунт