?Въпроси всякакви?

• 5 555 834
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 54 330
От носа ми тече като вода и вече е толкова разранен, че ме боли и от въздуха. С какво да го мажа, за да облекча болката?
Не е лошо и да си направиш отвара от някоя билка и да миеш или с тампон внимателно да обтриваш.
Може лайка или невен. Облекчава много.

# 54 331
От Коледа насам съм така, Слава Богу вече се възстановявам, адски неприятно е.
Намажи с по-мазен крем.  Hug

# 54 332
  • София
Много е неприятно това с носа! Освен мазен крем, преди време ползвах и Ринолекс маз.

# 54 333
  • София
Не е лошо и да си направиш отвара от някоя билка и да миеш или с тампон внимателно да обтриваш.

Имам лайка. Сега ще си направя отвара и след това ще се намажа и с масло.
Много благодаря!  bouquet
Дано помогне за тази вечер, а утре ще мисля и за друго.

Намажи с по-мазен крем.  Hug
За съжаление нямам много мазни кремове. И моята хрема е от Коледа, но днес положението рязко се влоши.

Опитай със Здраве. Успех  Peace

Един такъв странен въпрос имам - свещичките от рождените дни не изгарят напълно. Какво ги правите после - изхвърляте ли ги или ги палите отново?
Вече е много разранено и от Здраве-то щипе още повече.

А свещите от тортата отиват директно в коша.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 22:25 от Mrs Jan

# 54 334
Преди време купих от МОЛ София от щанд лъжичка с гравирано име с титаниево покритие - имаше и по 10 и по 15 лв. Сега щандът го няма(или поне аз не го намирам). Гледах в нета подобни лъжички, но са много по-скъпи. Имате ли предства  къде има такъв магазин?
Малко късно, но да си кажа- щандът си е там, миналата седмица купувахме лъжичка.

Купих, още веднъж благодаря.

# 54 335
Скрит текст:

Имам лайка. Сега ще си направя отвара и след това ще се намажа и с масло.
Много благодаря!  bouquet
Дано помогне за тази вечер, а утре ще мисля и за друго.

Намажи с по-мазен крем.  Hug
За съжаление нямам много мазни кремове. И моята хрема е от Коледа, но днес положението рязко се влоши.

Опитай със Здраве. Успех  Peace

Един такъв странен въпрос имам - свещичките от рождените дни не изгарят напълно. Какво ги правите после - изхвърляте ли ги или ги палите отново?
Вече е много разранено и от Здраве-то щипе още повече.

А свещите от тортата отиват директно в коша.

О, тогава не е добра идея. А вазелин дали няма да омекоти?

# 54 336
  • София
От носа ми тече като вода и вече е толкова разранен, че ме боли и от въздуха. С какво да го мажа, за да облекча болката?

Опитай със Здраве. Успех  Peace

Изхвърлям ги, но не веднага. Grinning
Да кажем след седмица,не заради някакви суеверия,просто така съм си решила.  Laughing

# 54 337

Опитай със Здраве. Успех  Peace

Изхвърлям ги, но не веднага. Grinning
Да кажем след седмица,не заради някакви суеверия,просто така съм си решила.  Laughing

Пазя ги повече от месец. Ще ги изхвърля и аз. Интересно ми беше има ли някакво суеверие, свързано с тях  Simple Smile

# 54 338
Кредитна карта или овърдрафт е по-удачен вариант? При овърдрафт от банка, в която ми се привежда заплатата, автоматично цялата заплата ли ще отива за погасяване на изтеглената сума (примерно 2 или 3 месеца) или частично в рамките на година? Мисля, че кредитната карта е по-скъпо удоволствие, в сравнение с лихвите по потребителски кредит.
За мен овърдрафт е по-евтиният вариант. Лихвата е по-ниска. Всичко е до финансова дисциплина. Не е задължително да оставяш цялата заплата по сметката, достатъчно е част от нея, колкото да покриеш лихвите и таксата. При това лихвата ти е само върху изтеглената сума.
       Обичайно овърдрафт се отпуска по дебитната карта, по която се получава заплатата и разрешения овърдрафт е по-малък от размера на заплатата. Напр. заплата 1000 лв -> разрешен овърдрафт 800 лв.
Ако си теглиш само заплатата нямаш лихва на тези 800 лева. Но ако изтеглиш и от тях, тогава ти се начислява някаква лихва и в момента, в който си получиш заплатата банката първо погасява усвоената сума от овърдрафта  плюс лихвата. Останалата сума са си твоите пари от заплатата.  Реално това е "вземам на заем до заплата".  При кредитните карти нещата са уредени по друг начин.

# 54 339
Моля ви да кажете с какво да помогна на едно улично куче. От две -три седмици е много зле. Явно е изял нещо лошо. Може би найлон. И от това му е много подуто тялото. Толкова, че не може да  си легне и като ходи е много разкрачено от подутото. Средно кученце е, а все едно от двете стари на корема има по две големи дини. Много е зле и ми стана много жал за него. Давайте идеи, моля ви ! Нещо, което да предизвика разстройство ?

# 54 340
Заведи го на ветеринар.

# 54 341
  • Sofia
Заведи го на ветеринар.
колкото може по-бързо

# 54 342
  • София
       Обичайно овърдрафт се отпуска по дебитната карта, по която се получава заплатата и разрешения овърдрафт е по-малък от размера на заплатата. Напр. заплата 1000 лв -> разрешен овърдрафт 800 лв.
Това не е вярно. Размера се определя от сумата на 3-5 нетни заплати, но не повече от определена сума, а не е по-малко от една.

# 54 343
  • Телиш/Плевен
Заведи го на ветеринар.
колкото може по-бързо
+1
Струва ми се, че проблемът е сериозен и изисква намеса от лекар. Само дано не е късно. Praynig

# 54 344
Да, овърдрафт се отпуска в размер на 3 до 5 нетни заплати за 1 година. Четох, че лихвата е около 12 % върху изтеглената сума, никак не е малко.Благодаря Ви за отговорите:) Хубав ден:)

Общи условия

Активация на акаунт