?Въпроси всякакви?

• 5 555 510
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 54 435
  • Mediterraneo
А какво пречи качването на файл 10 гб в почти два пъти по- голяма празна флашка  newsm78

# 54 436
  • София
Пред ТУ в София има будка на Лафка и там имат ПОС.

# 54 437
А какво пречи качването на файл 10 гб в почти два пъти по- голяма празна флашка  newsm78
Зависи от файловата система. Флашката трябва да е с файлова система FAT32, за да могат да се качват файлове по-големи от 4GB(за единичен файл).
Промяната на файловата система  става с форматиране през компютър.

# 54 438
искам да си преведа здравните вноски по банков път и разбрах, че НАП работят вече с Инвестбанк. Някой знае ли колко парички е таксата за превода, да отбележа, че аз не съм техен клиент, а на друга банка?

# 54 439
  • Телиш/Плевен
искам да си преведа здравните вноски по банков път и разбрах, че НАП работят вече с Инвестбанк. Някой знае ли колко парички е таксата за превода, да отбележа, че аз не съм техен клиент, а на друга банка?
Мисля, че е 1 лев. Поне на мен досега толкова са ми взимали като съм плащала и през Инвестбанк, и през Изипей.

# 54 440
  • here and now
Това, мисля зависи от коя банка ще ги превеждаш.

# 54 441
  • София
Във Варна има ли изобщо снегопочистваща фирма? Възмутена съм. Стана повече от 8-9 чАса никой не излиза да хвърли нещо по улиците и да мине поне един снегорин, за да избута навалялото. Има около 3-4см сняг, а отдолу е стъкло. Смешна работа. Crossing Arms

# 54 442
  • Пловдив
От къде и как видя хронологията на абонат във вайбър newsm78
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!
Вероятно има предвид друго. Ако вземе напр. твоя тел., как може да проследи хронологията на чатовете ти?! Аз така разбирам въпроса или греша?
Неее...искам да видя какво съм писала от моя си телефон на даден човек...т.е. дали ми е видял съобщението,а не ми е отговорил.Обаче,ако е изтрито няма как...

# 54 443
Ако е изтрито не знам. Ако не е, то си пише, че е прочетено. Има вариянт и да не пише, че е видяно, но тогава най-вероятно човекът го е видял още в момента на получаване, когато го изписва на дисплея на телефона, без да се налага да влиза във вайбър.

# 54 444
  • София
Скрит текст:
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!
Вероятно има предвид друго. Ако вземе напр. твоя тел., как може да проследи хронологията на чатовете ти?! Аз така разбирам въпроса или греша?
Неее...искам да видя какво съм писала от моя си телефон на даден човек...т.е. дали ми е видял съобщението,а не ми е отговорил.Обаче,ако е изтрито няма как...
Ако е изтрито, няма как. Зависи и как е изтрито, защото и там има опции. Да е изтрито за всички или само за теб.
Иначе, ако не си го изтрила, отдолу пише, че е прочетено.

# 54 445
Голяма дилема значи Simple Smile. Ми обади се на човека и питай направо.

# 54 446
  • Пловдив
Никаква дилема не е...просто исках да знам тая опция Grinning

Весел празник на всички!

# 54 447
  • Sofia
Имам много свещи с обгорял фитил .Искам да ги разтопя и отлея във форми,но какво да ползвам за фитил,..какъв материал е фитила,памучно или изкуствено влакно?

# 54 448
  • София
Имам много свещи с обгорял фитил .Искам да ги разтопя и отлея във форми,но какво да ползвам за фитил,..какъв материал е фитила,памучно или изкуствено влакно?

В магазини за ръчно творчество има специални фитили и съдчета. Продават и бои, можеш да си ги украсиш Simple Smile

# 54 449
  • Стара Загора
Флашката трябва да е с файлова система FAT32, за да могат да се качват файлове по-големи от 4GB(за единичен файл).
Промяната на файловата система  става с форматиране през компютър.

Всъщност, трябваше да преформатирам флашката в NTFS и така успях...

Общи условия

Активация на акаунт