?Въпроси всякакви?

• 5 555 143
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 54 570
Моя грешка значи. Извинявам се. Embarassed

# 54 571
Майка ми иска да си премести получаването на пенсията в друга банка. Какво трябва да направи? Да отиде в НОИ с новата сметка? Трябва ли да уведомява старата банка за това? Благодаря! bouquet

# 54 572
Попълва се заявление на място в НОИ с новата банкова сметка.

# 54 573
На колко градуса могат да работят климатиците.единия на 25 съм го оставила и е добре,но хола ми е голям и другия на 28 ми е хладно,аз съм доста зиморничева,на 30 може ли да се оставят или не е добре за климатика
А колко градуса е температурата в стаята? Това 30 градуса през зимата почти няма как да се постигне с климатик. То не знам и с какъв отоплителен уред може да се постигне.
Аз не искам да ми е 30 градуса,само дали не е проблем за климатика ако го оставя да работи на толкова.

# 54 574
Благодаря, KaRoLa. bouquet

# 54 575
  • СОФИЯ
Здравейте,  bouquet
Знаете ли в МОЛ  на бул. Стамболийски /София/ дали има магазин на парфюмерия Дъглас.
Не успях да намеря информация в Интернет.

# 54 576
  • София
За много години Simple Smile шофьорската ми книжка изтича на 09 януари тази година. Искам да я подновя, но планирам средата на годината, защото тогава ще ми се наложи и смяна на личната карта. Не карам. Ще има ли някаква глоба или нещо друго, че не съм си подновила книжката преди изтичане на страта?

# 54 577
  • София
За много години Simple Smile шофьорската ми книжка изтича на 09 януари тази година. Искам да я подновя, но планирам средата на годината, защото тогава ще ми се наложи и смяна на личната карта. Не карам. Ще има ли някаква глоба или нещо друго, че не съм си подновила книжката преди изтичане на страта?

Ако не шофираш няма проблем.

# 54 578
Наказания май няма. Но пък реално нямаш книжка (което си е нарушение) Simple Smile

# 54 579
  • ту тук, ту там
Има глоба с давност една година. Не знам колко е глобата, защото не съм си я подменяла и аз все още, но когато си подменях ЛК, ми казаха, че в системата се вижда невалиден документ и висяща глоба. Ти щом имаш намерение да си я сменяш след няколко месеца, предполагам, че ще си я изискат тази глоба.

# 54 580
  • София
Няма глоба за книжка, тя не е задължителен документ. Моята беше изтекла преди 2 години, нищо не ми казаха.

# 54 581
  • София
Благодаря за отговорите bouquet

# 54 582
  • София
Няма глоба за книжка, тя не е задължителен документ. Моята беше изтекла преди 2 години, нищо не ми казаха.
Потвърждавам, няма глоба.

# 54 583
  • София
Потвърждавам, няма глоба.

Разбира се, че няма.
Майка ми си я поднови след 10 години, беше претърпяла катастрофа и от страх 10 години не пожела да шофира.

# 54 584
Неясен закон. Би трябвало до 30 дена да се върне документа, пък дали ще издаваш нов си е твое решение
http://www.lex.bg/laws/ldoc/2134424576

Общи условия

Активация на акаунт