?Въпроси всякакви?

• 5 554 968
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 54 585
  • София (Възраждане)
Предполагам, че е същото като с паспорт, глоба се налага по преценка на служителя Rolling Eyes

# 54 586
  • Пловдив
Международните паспорти (на мен и на децата) са изтекли на 18.01.2016г т.е. преди почти една година.
Ще трябва ли да платя глоба, ако сега ги върна? Или да изчакам още? Искам да изкарам нови за лятото...

# 54 587
Логично е да сложат една 20 лв глоба на брой. Или пък никаква.

# 54 588
  • София (Възраждане)
По мои впечатления не глобяват. Връщала съм паспорт, изтекъл преди 3 години. Само да не реши някой да се прави на интересен newsm78

# 54 589
Здравейте, пресипнал ми е гласа, понеже съм болна, а уж пооздравях. Има ли как до четвъртък да го нормализирам ?

# 54 590
  • София
Здравейте, пресипнал ми е гласа, понеже съм болна, а уж пооздравях. Има ли как до четвъртък да го нормализирам ?
Хомеовокс ме е спасявал няколко пъти

# 54 591
  • София
И мен.

Ако аз кача снимка във фейса, която да е видима само за приятелите ми и някой от тези приятели я сподели като "публична", тя вижда ли се като публична или важи ограничението, което аз съм сложила?

# 54 592
  • София
Важи ограничението.

# 54 593
  • София

Мерси! Peace

т.е. кой може да го вижда? Само моите приятели + приятелите на този, който я е споделил, но не и хора извън неговия/нейния списък? Нали така?

# 54 594
  • София

Мерси! Peace

т.е. кой може да го вижда? Само моите приятели + приятелите на този, който я е споделил, но не и хора извън неговия/нейния списък? Нали така?

Зависи какво ограничение си дала, може само твоите приятели, може и + неговите. Но ако я свали и сподели няма ограничение.

# 54 595
  • Ланкър, планините Овнерог
Внимание, сигурно тъп въпрос

Имам направление за детски ендокринолог, от което утре ще се възползвам. След прегледа трябва ли да ходя при личната да се отчитам по някакъв начин?
Не съм ползвала направления от мнооого отдавна, та не ми е ясно.

# 54 596
Би трябвало да занесеш на личната амбулаторния лист от прегледа при специалист.

# 54 597
  • София
Скрит текст:

Мерси! Peace

Зависи какво ограничение си дала, може само твоите приятели, може и + неговите. Но ако я свали и сподели няма ограничение.
Мерси! Peace
Ограничението е "само за мои приятели".
Да, за свалянето е ясно.

# 54 598
  • Бургас
Орофар също помага. Хомеовокс е за предпочитане, хомеопатичен е.

# 54 599
  • here and now
Внимание, сигурно тъп въпрос

Имам направление за детски ендокринолог, от което утре ще се възползвам. След прегледа трябва ли да ходя при личната да се отчитам по някакъв начин?
Не съм ползвала направления от мнооого отдавна, та не ми е ясно.
Според мен не е нужно, но за всеки случай можеш да попиташ ендокринолога, той най-вероятно знае. И тъй като всички лични процедират по различен начин е добре да звъннеш да попиташ.
Сетих се да споделя, че ако имате нужда и от друг преглед, може да поискате направление от ендокринолога. Доколкото си спомням специалистите също могат да изадават направления и при тях няма чак такъв недостиг.

Общи условия

Активация на акаунт