?Въпроси всякакви?

• 5 553 266
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 54 690
Скоро се интвресувах и ми казаха, че щом е в частна ясла, майчинството не се прекратява.
Благодаря.

# 54 691
  • Пловдив
Някой знае ли коя е лютеницата с опасно вещество? Никъде не казват име/марка...

# 54 692
Аз за пръв път чувам, какъв е случаят?

# 54 693
И аз видях във фейсбук /не е най-достоверен източник/ за лютеница с наркотик?

# 54 694
  • София
Скоро се интвресувах и ми казаха, че щом е в частна ясла, майчинството не се прекратява.
Благодаря.
Напротив. Ако яслата е лицензирана, се спира, защото детето се подава в инспектората като прието т.е. все едно е в държавна градина (документацията е същата). Това не му пречи да участва в класирания за държавна ДГ обаче.

# 54 695
  • София
Благодаря.
Напротив. Ако яслата е лицензирана, се спира, защото детето се подава в инспектората като прието т.е. все едно е в държавна градина (документацията е същата). Това не му пречи да участва в класирания за държавна ДГ обаче.
Toва за яслата е точно така, никъде не пише, че трябва да е държавна. Но повечето частни ясли не са лицензирани и никъде не подават инфо, поинтересувайте се вашата каква е.

# 54 696
Някой знае ли дали мога да използвам медицинско, изздадено з аработа преди месец, защото не започнах работа на съответното място, а сега ми се отвори друга възможност и искам да знма дали тярбва да  отида за друго. Притеснява ме и това, че на медицинското е вписано имено на фирмата, в която щях да започвам.

# 54 697
  • София
Скрит текст:
Благодаря.
Toва за яслата е точно така, никъде не пише, че трябва да е държавна. Но повечето частни ясли не са лицензирани и никъде не подават инфо, поинтересувайте се вашата каква е.
Ако не е лицензирана, тогава може, защото детето никъде не се води. Все едно ходи на частен детски център, където го гледат.

# 54 698
  • София
Някой знае ли коя е лютеницата с опасно вещество? Никъде не казват име/марка...
Не казаха точно, но видях отстрани пакетирани буркани с" Олинеза" , не мога да съм сигурна, че се отнася точно до "Олинеза" но това се видя.

# 54 699
Намерих само това:
https://nova.bg/news/view/2017/01/05/170015/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D … 1%82%D0%B2%D0%BE/

Във вечерните емисии на новините трябва да отразят случая.

# 54 700
Олинеза е. Сега гледах и аз репортаж, бурканчетата не могат да се сбъркат, видя се и част от етикета и първите две букви "Ол.."

# 54 701
Ще направят ли проверка във фирмата или отново ще потулят всичко?

# 54 702
Не съм оптимист аз. Докатооооо се задействат прокуратура и безопасност на храните,ще дойде великден...

# 54 703
Току-що изгледах и аз репортажа, нищо не казаха, нито името на фирмата.
Водело до пристрастяване, не ме учудва, честно.

# 54 704
Има ли такса да внеса пари по собствената си сметка към Експресбанк?

Общи условия

Активация на акаунт