?Въпроси всякакви?

• 5 627 449
  • 96 496
  •   8
Отговори
# 60 015
  • София
На Ситнякова даваха по ТВ-то череши по 60лв. килото.  Crazy

# 60 016
В кварталната ни зарзаватчийница днес и ягодите и черешите бяха по пет лева. Жената зарежда от борсата в Първенец.

# 60 017
  • Sofia
   Някой знае ли дали утре и вдругиден ще работят клоновете на UniCredit в моловете? newsm78

# 60 018
Това може ли да е алергия?!
Получава ми се само на едното око от известно време.
Скрит текст:
Това ми прилича на конюнктивит.  Peace Не е силно изразен. Може и да премине и в другото око.

На мен при алегргии ми сълзят очите и сутрин се събуждам със гурели и засъхнали сълзи!
Това ми мирише на антибиотични капки. Черешите се продават, за толкова, за колкото има купувачи Mr. Green Като няма такива, ще струват два лева hahaha hahaha

# 60 019
  • София
   Някой знае ли дали утре и вдругиден ще работят клоновете на UniCredit в моловете? newsm78

Mисля, че да, дано не те заблуждавам.

Каква е цената в момента на черешите? И по всички пазари ли ги има? Фейса ми гръмна от вицове, свързани с тях и цената им.

Във Фантастико май бяха 15 лв.

# 60 020
  • Sofia
Mисля, че да, дано не те заблуждавам.

Няма проблем. Simple Smile И аз мисля, че би трябвало да работят. Даже се надявам за този клон на "Витоша", че ще бачка в понеделник. Ще звънна утре, за да проверя, най-вероятно.

# 60 021
С ваучери Cadhoc може ли да се пазарува в Кауфланд и Лидл?

С червен ваучер може в Кауфланд

# 60 022
  • София
Каква е цената в момента на черешите? И по всички пазари ли ги има? Фейса ми гръмна от вицове, свързани с тях и цената им.
Дари, здравей!
При нас са 50 лв/кг.  Вярно, жестоки са, ама пък 50 лв...ще изчакам. Ягодите са по 10 лв/кг и те са жестоки, ама не ги отминах. Взех от тях.

# 60 023
Черешите и други години са почвали от 50-80 лева, но тази година реколтата е унищожена и цената няма да падне явно. 

# 60 024
При нас първите преди няколко дни бяха 19 и нещо. Взех две шепички, на мен ми киселееха, но детето ги яде с удоволствие. Само една касетка бяха заредили, но я изкупиха за ден.

# 60 025
Черешите и други години са почвали от 50-80 лева, но тази година реколтата е унищожена и цената няма да падне явно. 
Да си ги правят на компоти тогава Mr. Green Няма да купя череши Mr. Green

# 60 026
  • Sofia
   Ох, момичета, моля ви, кажете ми коя е класическата мелодия, звучаща от 40.50 мин. натам, в този клип. Praynig Супер известна е, но не мога нито да се сетя, нито да я открия сама. Confused Май беше от филм или ... ? Rolling Eyes

# 60 027
  • София
  Ох, момичета, моля ви, кажете ми коя е класическата мелодия, звучаща от 40.50 мин. натам, в този клип. Praynig Супер известна е, но не мога нито да се сетя, нито да я открия сама. Confused Май беше от филм или ... ? Rolling Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=bM1DCuMwFuo

# 60 028
Унищожени са основно в Кюстендилско.
Производителите на череши казаха, че цената няма да се различава от предишни години. Още е рано за българските череши и тези по пазарите са вносни. Като започнат да зреят масово, тогава цените ще са нормални.

# 60 029
  • Бургас
Здравейте, как е времето днес в Котел ?

Общи условия

Активация на акаунт