?Въпроси всякакви?

• 5 624 239
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 60 255
  • Пловдив
Какво се случи с инспектор Енджой по едноименното радио newsm78 Много ме кефеше сутрин хороскопа.

И още един въпрос...сутр.блок на Нова-що по веднъж в седмицата водещите са сами Thinking Grinning

# 60 256
  • Ланкър, планините Овнерог
Малката е луднала да има ретро ролери, а хич не е сигурно, че ще може да ги подкара. Гледам, че цените им са все около 100-те лв. На Илиенци не съм ходила от 100 години, дали има, дали са по-евтини?
какво са "ретро ролери"? Това дето му викахме летни кънки ли?
Да, но с обувката директно, не само основата с колелцата

# 60 257
  • София
Помагайте със съвет за шипове в коляното.
Бабини илачи, мазила, хапчета.  Praynig

# 60 258
Компреси със зелеви листа. За много силна болка едно странно мазило за ЕПЖ от ветеринарната  Mr. Green, но не помня как се казваше.

# 60 259
  • София

Купила съм си го за шип в петата, но още е съм започнала да се мажа:
http://dicrassin-online.com/%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5

Отзивите в нета са много добри!

# 60 260
  • София-Младост
Може ли някъде да се провери върху каква сума те осигурява шефа?
С ПИК в сайта на НАП.
По този въпрос и аз - бях си извадила такъв код, но някъде го запилях. Ще могат ли да ми дадат нов или трябва да вадя дубликат на стария?
Нов ще ти дадат.

# 60 261
  • София-Младост
Повредена персонализирана карта на градския транспорт в София само на Възраждане ли може да се подмени, или навсякъде? Понеже е за детето, ще трябва да ходя и аз, а Възраждане ми е много неудобно
Според мен навсякъде, където издават такива карти. Но не пречи и да попиташ 070013233

# 60 262
Да, навсякъде можело Peace
Плаща се 5 лева за прехвърляне на сумата и 2 лева за нова карта, но какво да се прави

# 60 263
  • София-Младост
Да, навсякъде можело Peace
Плаща се 5 лева за прехвърляне на сумата и 2 лева за нова карта, но какво да се прави
за 2-та лв. знаех, но тия 5 ...

# 60 264
Ми ако щеш...то по електронен път трудно стават нещата  Mr. Green
Предполагам можеш и да не ги платиш, но губиш зареденото в счупената карта...  Tired

# 60 265
  • София-Младост
Ми ако щеш...то по електронен път трудно стават нещата  Mr. Green
Предполагам можеш и да не ги платиш, но губиш зареденото в счупената карта...  Tired
Т.е. ако днес съм я заредила за 50лв за ЦГМ/месец и следобяд ми я откраднат, трябва и още 5 лв. да им платя ... да не ги носят на гръб тия пари... ooooh!

# 60 266
Ма ако искаш си купувай билети по 1,60  Mr. Green
Идиотско е, да, затова го написах, да се има предвид ако някой друг търси инфо и попадне тук
Аз се зарадвах, че поне ще може навсякъде да се поднови
Защото на сайта им се мъдри нещо от 2012, че може само на площад Възраждане  Tired

# 60 267
Ако искам да запиша магистратура, но съм с ТЕЛК решение, според вас това дали ще се отрази на таксата ми за семестър? Или всеки университет има различна политика?

# 60 268
Имам карта на уникредит с онлайн банкиране,което не съм регистрирала и активирала и ми е сменен телефонния номер който съм дала при регистрацията преди месеци в банката.Има ли смисъл да звъня и да поискам да ми пратят нов код за активация,документите отдавна не знам къде са и се чудя да я ползвам и следя тази карта или да си издам нова и този път да я регистрирам и активирам веднага и да си следя парите по нея?  newsm78 Отдавна се каня да пазарувам онлайн само от една карта и вече е наложително,че им изпускам края на покупките и не знам кой е по удачния вариант.Дано някой помогне със съвет  Praynig

# 60 269
Лаптопът ми не издава нито звук, нито картина, единствено свети кочето,че е включен и че е включено зарядното и до там.
На какво може да се дължи това? Какво ли му изгоря?

Общи условия

Активация на акаунт