?Въпроси всякакви?

• 5 554 330
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 63 645
elleni, преди колко време го размразявахте и пълен ли е?

# 63 646
  • ту тук, ту там
Преди три дни го размразих - в понеделник вечерта, в сряда по обяд го включих. Първо го включих празен, но вече сложих продукти. Фризерът (по-скоро камера, но с отделна вратичка) е пълен вече. Май е с един компресор. Това с фреона ме съмнява и мен, че по едно време чувах странен звук на определен интервал от време, точно като леко изпускане на възду, и се чудех какво е и откъде е. Скъпо ли е допълването на фреон и може ли да стане на място?

Копчето за Т е на макс.

# 63 647
Колко трябва да е температурата в хладилника?

Извинявам се, май намерих отговора!
След размразяването нашият май не успява да охлади добре, не пада под 10С. А фризерът работи нормално. Техникът е с изключен телефон. Някой има ли идея дали е сложна повреда и дали ще си заслужава ремонтът изобщо?
Може би термостата се е повредил.

# 63 648
Т.е. си го включила вчера и вече е пълен. Много бързаш в тези жеги, особено ако е по-стар хладилник. Увеличи на макс и проверявай, ако не е много препълнен, до утре би трябвало да е охладил. Аз проверявам киселите млека - когато станат прекалено студени, намалявам.

# 63 649
  • ту тук, ту там
Само фризерът е пълен, хладилникът беше празен, а точно той не изстудява. Тоест изстудява, но на максимална степен най-ниската температура, която измерих, беше 8С.

Благодаря на всички, или термостатът е развален, или фреонът е изтекъл (част от него). Ще продължа да опитвам да се свържа с техник и той дано ме насочи, преди да дойде, че не ми се дават повече пари, отколкото струваше самият хладилник (100 лв)! Simple Smile

# 63 650
  • София
Коя институция издава/заверява АКТ 14?

# 63 651
Въпрос към живеещите във Варна...къде във Варна има магазини за нанизи от минерални камъни на сносна цена ?

На бул. Мария Луиза има два магазина. Единия е като вървиш от Часовника към Общината, от дясната страна на ъгъла с ул. Драгоман. Другия магазин е от страната на ДНФ, малко след магазина Тип-Топ. Най-добро обслужване съм получавала в Мимоко, а и те до скоро имаха някаква промоция.

..явно "Мимоко" е , който ми препоръчаха и други...благодаря мило и отзивчиво колибренце Simple SmileBlue HeartFlowers Rose
утре ще отида да го разгледам..

# 63 652
  • Варна
с какво лепило мога да залепя ретайнер, че има съвсем малка ивичка, която все някога ще го раздели?
знам че може да се носи и като две части, но не ми е удобно, бях пробвала със стария ми, преди да се разпадне... и тъй като не искам това да става и със сегашния или отново да давам пари за същото нещо, моля за предложения

# 63 653
  • ту тук, ту там
Какво е "ретайнер"?

# 63 654
Детето ми изяде 4 хапчета шуслерови соли наведнъж,накарах я да повърне, трябва ли да я водя на болницата?

# 63 655
Само фризерът е пълен, хладилникът беше празен, а точно той не изстудява. Тоест изстудява, но на максимална степен най-ниската температура, която измерих, беше 8С.

Благодаря на всички, или термостатът е развален, или фреонът е изтекъл (част от него). Ще продължа да опитвам да се свържа с техник и той дано ме насочи, преди да дойде, че не ми се дават повече пари, отколкото струваше самият хладилник (100 лв)! Simple Smile
Може наистина да се е прецакал термостата, но според мен прекалено бързо очакваш да охлади. На моя хладилник инструкцията е храна в горната камера да се слага чак 24 часа след включване, в хладилник след поне 4, ако е топло и повече. Провери има ли достатъчно разстояние отгоре, отстрани и зад хладилника, ако е прекалено близо до стена или шкафове може да не успява да охлади.. 8 градуса е нармална температура на рафтовете на вратата, по принцип за да определиш точно колко поддържа се мери Т на храна или течност, престояла в хладилника денонощие.

# 63 656
  • в огледалото на живота
Въпрос:имат ли право в офисите на куриерите да ти искат ЕГН-то при получаване на  пратка с наложен платеж?Конкретно за Еконт се интересувам.

Тази сутрин получих известието /очаквах книги/ и на гишето след като платих ми връчиха бланката за подпис с имената ,но и ЕГН да впиша.
Естествено отказах,а на въпроса ми защо е нужно ми казаха,че е фирмена политика влязла в сила от няколко дни.
Взех си пакета,но живо се интересувам дали е актуално наистина  Thinking
п.п:регистрация в системата  имам,заедно с телефонен номер.

# 63 657
  • sf
Детето ми изяде 4 хапчета шуслерови соли наведнъж,накарах я да повърне, трябва ли да я водя на болницата?
Аз не бих. То това въобще не е лекарство,  но ако ти е притеснено звънни на личния.

# 63 658
Въпрос:имат ли право в офисите на куриерите да ти искат ЕГН-то при получаване на  пратка с наложен платеж?Конкретно за Еконт се интересувам.

Тази сутрин получих известието /очаквах книги/ и на гишето след като платих ми връчиха бланката за подпис с имената ,но и ЕГН да впиша.
Естествено отказах,а на въпроса ми защо е нужно ми казаха,че е фирмена политика влязла в сила от няколко дни.
Взех си пакета,но живо се интересувам дали е актуално наистина  Thinking
п.п:регистрация в системата  имам,заедно с телефонен номер.
това не е практика от няколко дни,приемам и получавам пратки от два години и нагоре,винаги съм си писала егн-то

# 63 659
ЕГН-то го искат само при парични преводи, поне за пратки при мен не се е изисквало никога.

Общи условия

Активация на акаунт