?Въпроси всякакви?

• 5 552 802
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 63 735
  • София
Музейко дали ще е интересен за разглеждане от сам възрастен? от една пицария получих талонче за промо билет от 5 лв. и се чудя да се възползвам ли или да го подаря на някой дечко Grin
Не мисля. Преди около 2м водих две момчета на 9 и 10. На тях им беше супер интересно, а аз по едно време поседнах на една пейка и ги чаках Simple Smile

# 63 736
  • Бургас
Какви  дарове се оставят в църквата на Голяма Богородица-утре?

# 63 737
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Дами, благодаря ви за отговорите отностно Мантуто!!! В 13 часа сме за отчитане при ЛЛ ... ще видим какво ще реши тя ...

# 63 738
Подава се риба, нещо друго...

Да питам как свърши вчера филма по БТВ - с природните катаклизми, ако някой го е гледал...

# 63 739
Опасявам се, че в къщата си имам дървеници. Или бълхи. Как да ги избия? И откъде, по дя......те, са дошли?

# 63 740
Музейко дали ще е интересен за разглеждане от сам възрастен? от една пицария получих талонче за промо билет от 5 лв. и се чудя да се възползвам ли или да го подаря на някой дечко Grin
Не мисля. Преди около 2м водих две момчета на 9 и 10. На тях им беше супер интересно, а аз по едно време поседнах на една пейка и ги чаках Simple Smile
ясно, мерси, значи ще го подаря Simple Smile

# 63 741
Колко върви грама на златото в момента, или навсякъде е различно?

# 63 742
Подава се риба, нещо друго...

Да питам как свърши вчера филма по БТВ - с природните катаклизми, ако някой го е гледал...

Заспа, а? Mr. Green

Аз не съм го гледала, но ако знаеш името на филма го потърси в Google и ако има резултат от Wikipedia, го кликни. От известно време насам, филмите са "разказни" в Plot частта  Mr. Green Доста често правя така като не мога да доизгледам някой филм на ужасите, щото умирам от страх, но пък искам да разбера какво се случва накрая  Laughing Ето пример с първия филм с катаклизми, за който се сетих: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Day_After_Tomorrow

# 63 743
# 63 744
Какво е положението днес на Орлов мост? Имате ли идея за колко време се минава по обяд? Утре имам важна работа по обяд на Гурко и не трябва да закъснявам в никакъв случай, чудя се 20 минути дали ще е достатъчно да предвидя.

# 63 745
Къде точно в морската градина във Варна се намират динозаврите и по-точно входът към тях къде е,за да не губя време да го търся,че ще съм за малко в града?Благодаря.

# 63 746
Аааа, Мише, как ще заспя...дърта кукумявка съм аз, ама детето трябваше да слагам да ляга, сърце не ми даде да го държа до края ...отлагах, отлагах...ама .... Grinning И тъкмо преди финала пуснаха реклама и дотам бях...

Хълк, благодаря...2012 май беше заглавието, ще го прегледам..

# 63 747
Близо до делфинариума са 

# 63 748
  • Deutschland/HE
Къде точно в морската градина във Варна се намират динозаврите и по-точно входът към тях къде е,за да не губя време да го търся,че ще съм за малко в града?Благодаря.

До Пантеона, под Спортна зала Simple Smile

# 63 749
  • София
Казаха ми, че и в Бургас има подобна изложба. Т.е. в близост до Пясъчните фигури са започнали изграждането на динозавър. Синът ми обаче не пожела да отидем да ги видим.

Общи условия

Активация на акаунт