?Въпроси всякакви?

• 5 552 580
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 63 780
  • София
Момичета, привет отново.
Моля, препоръчайте ми добър детски гастроентеролог за София. Търсих мнения из форума, но не открих много.

# 63 781
Нова лична карта може да се извади и за три дена. Таксата не е голяма.
Е, да, но не знаех при пускането, че след седмица ще имам работа.  Нямам др. Документи за самоличност...... Sad
Да попитам още нещо-две таблетки бусколизин може ли да спрат цикъла?

# 63 782
А защо не попиташ дали не може да си доплатиш и да стане по-бързо? Предполагам, че ако обясниш ситуацията ще ти влязат в положение.

# 63 783
  • Burgas, Bulgaria
Ще пътуваме до Гърция и искам да направя здравна застраховка , но съм "боса" в тази сфера.
Препоръчаха ми Алианц, какво ще кажете ?

# 63 784
Нямаш ли европейска здравна карта, тя би трябвало да върши работа?

# 63 785
  • Burgas, Bulgaria
Нямам , сега прочетох  ,че срока за издаване е 15дни  .

# 63 786
Нямам , сега прочетох  ,че срока за издаване е 15дни  .
Аз винаги правя в офисите на SDI и съм доволна.

# 63 787
  • Ланкър, планините Овнерог
Къде в София има избор на качествени чадъри? За утре за подарък ми трябва, т.е. реален магазин ми трябва.

# 63 788
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Къде в София има избор на качествени чадъри? За утре за подарък ми трябва, т.е. реален магазин ми трябва.

най-хубавият ми чадър е на самсонайт. нещо като винения, но без калъфчето

имат магазини в София https://www.google.bg/search?q=magazin+samsonajt&ie=utf-8&am … bbuFqat8we_hYSYCQ

# 63 789
ДМ и Бенетон

# 63 790
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви Simple Smile

# 63 791
  • София
Имам открадната лична карта. Вече си пуснах документи за нова, но междувременно си намерих нова работа. Може ли да ми направят трудов договор със  справката, която ще ми издадат от районното като вид документ за самоличност?

Според мен няма да има проблем, имате си ЕГН, което се вписва в договора. Ако ще работите дълги години - все ще се сменяте паспорта... Но..., пък зависи и от работодателя.

# 63 792
ДМ и Бенетон
Чадърите в ДМ са скъпи и некачествени, не ги препоръчвам, моят се счупи за нула време.

# 63 793
  • София
В АРТ93 или нещо такова, фирмата с бика, за колани, портфейли и т.н.

# 63 794
А защо не попиташ дали не може да си доплатиш и да стане по-бързо? Предполагам, че ако обясниш ситуацията ще ти влязат в положение.
Ние така доплатихме за дъщеря ми и нямаше никакъв проблем.
Поръчката се промени на бърза.

Ще пътуваме до Гърция и искам да направя здравна застраховка , но съм "боса" в тази сфера.
Препоръчаха ми Алианц, какво ще кажете ?
Там си направих преди време по същата причина.
Оттогава винаги си вадя ЕЗК.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 12:41 от delpel

Общи условия

Активация на акаунт