?Въпроси всякакви?

• 5 487 005
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 67 440
  • София
Може и да има промени. Все пак аз сменях лекарката преди 9г.

# 67 441
Този ноември смених ЛЛ и веднага ми даде направление, което вече ползвах.

# 67 442
Мога ли да възстановя скъсани ваучери за храна? Скъсани на две половини хоризонтално.

# 67 443
  • София
Колко струва да се изследват хормоните на шитовидната жлеза?
И за колко време излизат резултатите?

# 67 444
В Рамус пакета е 44 лева и включва
    fT4
    TSH
    TAT
    MAT

# 67 445
  • София

Например в Цибалаб:
FT3+FT4+TSH   - пакетно 31.10лв.
Обикновено даваш кръв сутринта, до 18:00 на същия ден са готови.

Да добавя, дава се кръв на чист ден от М, без кафе.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 10:27 от eldorado_f

# 67 446
  • София-Младост
От студентските бригади в чужбина дължат ли се пари за данъци в бг?
Да.

# 67 447
  • София
Благодаря ви сърдечно:)

# 67 448
  • София

Например в Цибалаб:
FT3+FT4+TSH   - пакетно 31.10лв.
Обикновено даваш кръв сутринта, до 18:00 на същия ден са готови.

Да добавя, дава се кръв на чист ден от М, без кафе.

Да добавя - и преди хапчето, ако пиеш за щитовидната

# 67 449
  • София
Моя близка заминава за Коледа на Малдивите. Много моля, помогнете ми в избора. Искам да й подаря нещо мъничко, но символично, свързано с пътуването й. Мислех за слънцезащитен крем или спрей за косата или други неща, свързани с лятото, но тя всичко си е взела. А наистина бих искала подаръкът й, да е свързан с пътуването й и да го запомни Simple Smile Нещо дребно - до 30-40 лв. Благодаря Ви

# 67 450
Ами някоя хубава рамка за снимка, за да си сложи в нея спомен от почивката?

# 67 451
  • София
В Уникредит таксите са така - 1 лв ако се ползва редовно сметката (има редовни постъпления) и 2 лв, ако не се ползва често. Няма да я закрият служебно при изтичане на картата, просто ще ви издадат нова карта. И таксите ще си вървят.

Имаш ли информация за други банки, или само за Уникредит, понеже работиш там или си клиент?
Аз днес направих запитване, очаквам отговор, макар да знам какъв ще е. Нямат интерес да ми отговорят нещо друго.
Клиент съм. Не знам за другите банки.

# 67 452
  • София
Аз имам питане за извънгаранционното сервизно обслужване.
Преди две седмици дадох във фирмен сервиз една кафе машина, като техният ангажимент е да я погледнат и да кажат все пак каво ѝ е повредено и колко ще струва и едва след моето одобрение да направят ремонта. До момента все още не са я погледнали Rage Какво мога да направя, освен да си прибера неработещата машина и да пия една студена вода? КЗП биха ли ми помогнали с нещо при положение, че вече не е в гаранция?

# 67 453
  • Германия
Моя близка заминава за Коледа на Малдивите. Много моля, помогнете ми в избора. Искам да й подаря нещо мъничко, но символично, свързано с пътуването й. Мислех за слънцезащитен крем или спрей за косата или други неща, свързани с лятото, но тя всичко си е взела. А наистина бих искала подаръкът й, да е свързан с пътуването й и да го запомни Simple Smile Нещо дребно - до 30-40 лв. Благодаря Ви
Power bank за зареждане на телефона / фотоапарата дори и извън хотела?  Така ще може и спокойно да прави снимки/клипчета с телефона без да се притеснява, че ще ѝ падне батерията. Такива външни батерии са полезни и за следващи пътувания.

# 67 454
  • София
Някой може ли да ми каже каква е тази истерия с Шушана? Какво е това и каква точно е "шегата"?

Общи условия

Активация на акаунт