?Въпроси всякакви?

• 5 621 082
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 68 190
  • В страната на мечтите
Някой знае ли коя е песента от Откраднат живот, която Яна пя в завдението на Доц. Захариев?

Редактирам се
Сцената е в края на 39 епизод, около 39а минута започва, но гугъл не разпознава текста на песента...

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 15:22 от life_is_love

# 68 191
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Помощ, дами и господа Simple Smile Най-голямата иска да си направи дебитна карта ... Не разбирам много, да не кажа хич, та не знам какво да я посъветвам. Ще я ползва главно за закупуване на самолетен билет, за пазаруване в Англия, където ще е за 2 седмици, а тук в БГ - да си вкарва спестените пари и да й превеждаме ние пари Simple Smile Та, въпроси два имам - 1/ Виза електрон или Мастеркарт? и 2/ Коя да е банката, от която да я вземе? - за сега сме обсъждали Райфайзен или Уникредит. Благодаря за помощта!

# 68 192
  • София
Помощ, дами и господа Simple Smile Най-голямата иска да си направи дебитна карта ... Не разбирам много, да не кажа хич, та не знам какво да я посъветвам. Ще я ползва главно за закупуване на самолетен билет, за пазаруване в Англия, където ще е за 2 седмици, а тук в БГ - да си вкарва спестените пари и да й превеждаме ние пари Simple Smile Та, въпроси два имам - 1/ Виза електрон или Мастеркарт? и 2/ Коя да е банката, от която да я вземе? - за сега сме обсъждали Райфайзен или Уникредит. Благодаря за помощта!
Двете банки са сериозни, и двете ги ползвам,  но винаги съм предпочитала Уникредит. За мен обслужването им е добро. С Мастеркарт съм.

# 68 193
  • София
Как да се отпиша от дадена тема тук, във форума, така че да не ми излизат известия за нови отговори?
Ползвам мобилната версия.

От менюто горе в ляво се избира "Нови отговори". Срещу съответната тема има кошче за боклук. Избираш го и вече не ти идват известия.

# 68 194
  • София
Как да се отпиша от дадена тема тук, във форума, така че да не ми излизат известия за нови отговори?

От менюто горе в ляво се избира "Нови отговори". Срещу съответната тема има кошче за боклук. Избираш го и вече не ти идват известия.

И не трябва след това да влизаш повече в темата, защото това отново ще активира известията.

# 68 195
  • UK
По-добре да е Виза картата, щом ще я ползва в чужбина. Мастеркард не се приема в някои магазини.

# 68 196
  • София
[..................По-добре да е Виза картата, щом ще я ползва в чужбина. Мастеркард не се приема в някои магазини.
Хм.... до момента не съм имала проблеми, а аз пътувам няколко пъти в годината, сега също пътувам по Коледа мисля , че всичко ще е наред, ти ме притесни изведнъж. До момента не са ми отказвали никъде. Peace Нищо де, Марчев е с Виза.

# 68 197
  • UK
Когато дойдох в Англия преди 5 години ми се е случвало един или два пъти, но не помня точно в кои магазини. По принцип Мастеркард се приема в цяла Европа.

# 68 198
  • Варна
По какво се заглеждат 4-5 годишните момченца в Джъмбо? Трябва да взема подарък от там до към 30лв?

# 68 199
  • ту тук, ту там

Обаче трябва първо да преминеш на пълната версия, през мобилната не може! Simple Smile

# 68 200
По какво се заглеждат 4-5 годишните момченца в Джъмбо? Трябва да взема подарък от там до към 30лв?

Зависи в момента на каква вълна е детето, та да е с любим герой. Моят като беше на толкова харесваше миньоните, нинджаго и батман.. Някакво Лего, пъзел, шейна.

Не мога да си махна пръстена. Опитах с веро, олио и сапун- не става. Други идеи?

# 68 201
Аз като видях зор и отидох на златар и ми разрязаха халката. Иначе може да опиташ да подържиш пръста първо в лед, а след това със сапун. Успех!

# 68 202
  • София
Имаше начин с конец, който се увиваше много стегнато на пръста под пръстена и се продължаваше нагоре.

# 68 203
  • София
[....................
Не мога да си махна пръстена. Опитах с веро, олио и сапун- не става. Други идеи?
Утре сутринта ще ти спаднат ръцете и ще успееш и на студено, ако не - режеш, както ти е казала tonymette

# 68 204
Здравейте, да знаете откъде мога да купя късметчета за кафе ?

Общи условия

Активация на акаунт