?Въпроси всякакви?

• 5 525 474
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 70 230
  • София
Някой има ли идея по колко легла има в купетата на спалните вагони на БДЖ?  Организирам лятната почивка и една приятелка ми пусна мухата да пътуваме през нощта в спален вагон, за да спи детето през по-голяма част от пътя, защото много й прилошава. Сега събирам информация, за да си изградя по-конкретна представа, но в сайта на БДЖ не открих нищо. Някой, ако е пътувал скоро по този начин, моля да сподели впечатления.В идеалния вариант ми се иска да сме само аз и детето в купето, но това вече ще уточнявам със служител при покупка на билети, ако се стигне до там.

# 70 231
Съжалявам, ако ще те подведа, но доколкото знам вече няма спални вагони.

# 70 232
  • Пловдив
Търся телефон на който да ми вдигнат във СБР НК | Санаториум в Павел баня‎.
Посочените или са заети, или просто ги оставят да си звънят.

Вдигат, ако са в добро настроение. И само при тях се прави резервация по някакъв много странен и труден начин.

# 70 233
Търся телефон на който да ми вдигнат във СБР НК | Санаториум в Павел баня‎.
Посочените или са заети, или просто ги оставят да си звънят.

Вдигат, ако са в добро настроение. И само при тях се прави резервация по някакъв много странен и труден начин.
Да, и имаше някакъв часови диапазон, в който имаше най- много шанс да ти вдигнат, но не помня точно, определено беше преди обяд. Съветът ми е да звъниш нон стоп докато накрая благоволят да отговорят.

# 70 234
Съжалявам, ако ще те подведа, но доколкото знам вече няма спални вагони.
Има спални вагони. Отделно са мъже и жени. Моя позната скоро пътува до Варна, но не зная с колко места са.

# 70 235
  • София
Доколкото си спомням (защото такова нещо съм ползвала преди мнооого години) спалният вагон е с 3 легла в купе, а кушет вагона е с 6 легла в купе.

"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД   0700 10 200

# 70 236
Точно това идвах да кажа-че са два вида - спален вагон и някакъв кушет вагон. Различни са, скоро сестра ми ми ги обяснява, но съм забравила разликата каква беше.

# 70 237
  • ту тук, ту там
До морските дестинации са с по 3 легла. Чисто е, приятно е, много удобно се пътува.
Спалните места свършват бързо и е добре да се резервира навреме.
Ако са семейство (мъж, жена, дете), могат да са заедно в едно купе.

# 70 238
  • Перник
Има ли някъде в тоя форум да се обсъждат игри? Никой ли не цъка или аз не ги намирам? Търсих с търсачките и всичкото му.

# 70 239
  • София
Точно това идвах да кажа-че са два вида - спален вагон и някакъв кушет вагон. Различни са, скоро сестра ми ми ги обяснява, но съм забравила разликата каква беше.
Спален - 3 легла от едната страна на купето, едно над друго, по-широки
Кушет - от двете страни на купето по 3, тесни

# 70 240
  • София
Златни сте, момичета! Благодаря на всички за отговорите! Flowers Bouquet Решено е вече - ще се пътува в спален вагон, ще звъня на БДЖ като наближи време за пътуването (около 1 месец преди това де).

# 70 241
  • София
Има ли някъде в тоя форум да се обсъждат игри? Никой ли не цъка или аз не ги намирам? Търсих с търсачките и всичкото му.
Компютърни и настолни игри

# 70 242
Едно време като бяхме бедни, млади и децата бяха малки, пътувахме с кушет вагон - 6 легла, ние 5 човека, взимахме цялото купе. За децата беше приключение! Катереха се по горните легла и двама от тримата винаги се дърпаха кой да е най-отгоре. Аз - най-долу! Те още на гара Искър вече спяха, а на мен главата ми тракаше във влаков ритъм три дни след като стигнехме до морето! Joy Ще се забавлявате... Поне някои от вас! Grin

# 70 243
UK 10 за връхна дреха,дали.отговаря на нашето „с”?

# 70 244

Общи условия

Активация на акаунт