?Въпроси всякакви?

• 5 557 468
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 080
Аз не търся пълнеж или някой да ми напише курсовата! Не знам защо ме нападате едва ли не ?!

# 73 081
1.50лв е маршрутка в Сф.Има ги все още

# 73 082
На троен рд съм. На еднояйчни близначки и племенникът им. Само едната ми е близка.
Може ли насоки за подарък? Определено мисля, че трябва да подготвя нещо и за тримата. Как мислите?

# 73 083
определно трябва Simple Smile

# 73 084
  • I want it all and I want it now.
На троен рд съм. На еднояйчни близначки и племенникът им. Само едната ми е близка.
Може ли насоки за подарък? Определено мисля, че трябва да подготвя нещо и за тримата. Как мислите?
Подаръците ще трябва да са 3.Smile Попитай майката за насоки.

# 73 085
Ами не се познавам с майка им... тя е приятелка на брата на МП, освен към него да се обърнем. Много съм затруднена... букет може би за другата близначка, но за детето на 1г е - момче?

# 73 086
на близначките избери сходни гривни от камъни, но в различни цветове, а на момчето - камионче, кола, трактор или нещо подобно, подходящо за възрастта
решаваш си проблемите бързо, икономично и лесно

пп близначките са жени, не момичета, нали?

# 73 087
  • Г. О.
    Имам да правя задача с програмата Ексел. Дотук добре, някога съм работила с тези таблици и що-годе си спомням, ноо се оказва, че хабер съм си нямала от функциите на програмата! Имам нужда от акъл как да действам по тази задача, просто няма как да се досетя сама:( Моля, ако някой от вас разбира от Ексел, да погледне и просто да ме насочи.
    Благодаря, решена е:)

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 21:07 от Blink_me

# 73 088
на близначките избери сходни гривни от камъни, но в различни цветове, а на момчето - камионче, кола, трактор или нещо подобно, подходящо за възрастта
решаваш си проблемите бързо, икономично и лесно

пп близначките са жени, не момичета, нали?
Хм, да даже близо 30годишни. Не са ли малко скромни подаръците, предвид това, че са от от двамата с приятеля ми?

# 73 089
Това може би ще ти е от полза ,а за смяна на курса на валутата с падащо меню може би ? Тук нямам Ексел ,но като се прибера ще погледна как точно беше.

# 73 090
не купувай пластмасови или тенекиени бижута, избери добра опаковка и добави по едно цвете/букет
целта не е да ги даряваш със скъпи подаръци, а да ги почетеш за празника им

# 73 091
  • Г. О.
Обичах, моля те, пиши след като погледнеш и когато е удобно, разбира се.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 21:06 от Blink_me

# 73 092
  • Сф
Още на втори клик ти намерих примерна структура на дипл.работа . Аз съм икономист и моята беше с подобна подредба по смисъл.
Като уточнявам че беше за обект с нац.значение/ сигурност.- НЕК АД.
Зависи в каква сфера и какво ще изследваш и откъде ще вземеш реалния материал за изследването, на който ще се позовеш.
 http://www.e-dnrs.org/?page_id=2862  

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 18:40 от PureLove

# 73 093
  • Перник
Изисква ли се някакъв документ за пътуване зад граница на дете с 2та родители? Детето е на 2 години.

# 73 094
задграничен паспорт

Общи условия

Активация на акаунт