?Въпроси всякакви?

• 5 556 290
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 73 125
Правилно ли разбирам, че така широко рекламирания нощен транспорт в София не ходи до летището, а само до Дружба 2?
Поне в разписанието не виждам да пише Летище Smile за съжаление. Иначе и аз се надявах да ходи до там.

# 73 126
  • София
Здравейте!
Някой може ли да ми каже към момента на спирката до пазара в кв. Красна поляна спира ли автобус 83 или 102? А какъв градски транспорт спира там, ако тези двата не спират?

Много съм отнесена. Проверих си инфото в сайта на ГТ, но се сетих да го направя едва след като писах тук. Bowtie

# 73 127
  • София
Правилно ли разбирам, че така широко рекламирания нощен транспорт в София не ходи до летището, а само до Дружба 2?
Поне в разписанието не виждам да пише Летище Smile за съжаление. Иначе и аз се надявах да ходи до там.
Ей, страшни за значи! Малоумна работа

# 73 128
Ухапа ме нещо по крака. Ухапването не ми прилича от комар,мисля че е от "песяк". Така му казваме ние и не му знам истинското име. Някой ако се сети какво имам предвид,би ли ми казал истинското му име,за да си сравня ухапването.

# 73 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
папатак?

# 73 130
  • Германия
Да не би да е конска муха? Поне при мен като ме ухапе конска муха мястото отича бая и хем боли, хем сърби.

# 73 131
  • София-Младост
Натъркай ухапаното със скилидка чесън, ако нямаш фенистил или алергозан. Не знам какво е песяк.

# 73 132
  • София
папатак не е ли мъжки комар? Онзи грамадния, дето не хапе.

# 73 133
Папатак. Едни дребни, ситни, виреят често в баните, по-точно в сифоните, където има влага. Ухапванията сърбят страшно.
Утре сутринта ще го сложа в скрит текст, че от телефона не мога.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 22:19 от Анонимен

# 73 134
Мне,не е такова. Тъкмо ме ухапа и го размазах и не можах да видя какво е. Ухапа ме преди повече от час,близо 2 и още не се маха. Аз съм алергична към пчели и си мисля,че може да е нещо от техният род или от рода на осите. Намазах с алергозан,ще видим утре.
Благодаря.

# 73 135
Може да натъркаш леко мястото и с вътрешната страна на обелка от банан Simple Smile

# 73 136
  • В царството на игрите:)
Имам въпрос и ще съм благодарна на съвети Синът ми е на 13 години и е закъсал страшно с пърхот. Пробвах какви ли не шампоани и няма никаква промяна. Някой да е пробвал нещо изпитано?

# 73 137
    Имам въпрос и ще съм благодарна на съвети Синът ми е на 13 години и е закъсал страшно с пърхот. Пробвах какви ли не шампоани и няма никаква промяна. Някой да е пробвал нещо изпитано?
    шампоан Здраве, хенд ен шоурс.... Само не Шаума, че за нищо не става. Най-добре провери и в аптеката, какво може да ти предложат. Чела съм положителни коментари и за катраненият сапун, но аз така и не видях ефект...  Зависи каква е и косата на момчето - суха, мазна, нормална? На Евтерпа има хубави шампоани  при пърхот, но за мазна коса не съм виждала... Ако има мазна коса - шампоана на Здраве с хума - спира пърхота и нормализира секрецията- проверено лично. Принципно шампоаните против пърхот трябва да съдържат цинк.... Успех!

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 23:10 от Анонимен

# 73 138
    Защо първо не опиташ шампоан без SLS;SLES,защото тези съставки само задълбочават проблема като изсушават кожата на главата.Не е лош избор за отправна точка Simple Smile

# 73 139
    • София
    Папатак. Едни дребни, ситни, виреят често в баните, по-точно в сифоните, където има влага. Ухапванията сърбят страшно.
    Утре сутринта ще го сложа в скрит текст, че от телефона не мога.

Сигурно ли е, че така се казва?Папатак знам, че е комар.
    Как да ги разкарам тези гадинки? Голяма напаст са.

Общи условия

Активация на акаунт