?Въпроси всякакви?

• 5 556 600
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 290
  • София
И пак имам проблем с гадни Майнкрафт.  Възможно ли е след актуализация на софтуера на телефона играта да не стартира поради някаква несъвместимист?
Възможно е. Аз имам подобен проблем с продукт на гугъл. След някаква актуализация преди няколко месеца вече е "несъвместим" с моят тел.

Отврат, и сега какво да я правя?  Детето отново ще страда...Аман вече,  толкова пари на вятъра
Feedback няма ли?

Къде дали има Feedback? В Гугъл плей или някъде другаде? Иначе писах там, писах и до производителя.

# 73 291
Кажете ми моля ви ефикасни талетки за гърло, че съм в командировка и нямам време за лекар сега
Таблетки не,но спрей-Тантум верде Форте или Хексорал спрей Simple Smile

# 73 292
При силни болки в гърлото- Стрепсилс плюс, с лидокаин са и бързо успокояват.
Иначе каквото си вземеш от аптеката.

# 73 293
И на мен Стрепсилс ми помогна за болката, но избягвайте да консумирате напитки и храна известно време след впръскванията.

# 73 294
4 дни се мазах с новия крем на Нивеа,който е и със SPF,и на едната скула изгорях от слънцето!
Възможно ли е слънцезащитната съставка при мен да прави точно обратното?!Преди години ми се е случвало с крем на VICHY,от тогава не си слагам крем със SPF,а знам че трябва.Сега се беля,даже коричките са леко червени,все едно съм изгоряла до кръв :О

# 73 295
  • На брега на реката
По-скоро ти трябва нещо с по-висок фактор.
Нивеа не бих ползвала за слънцезащита. Особено тая кожа, която ще се изплющи и ще лъсне съвсем нежна кожа, си трябва грижа и да внимаваш да не я изложиш на силно слънце.

# 73 296
Но когато ползвам крем без фактор не изгарям.Направо се отчайвам от себе си!Дали да не пробвам със спрея на La Roche Posay SPF 50?
Но подозирам че ще изгоря и от него...

# 73 297
Пели, вземи си от тестери на различни слънцезащитни кремове и открий кой ти подхожда най-много.Може да погледнеш и съответната тема.
Но, на Нивеа не бих разчитала, от същия ценови клас са и ДМ-ските , но са значително по-качествени.

# 73 298
Орофар - спрей за гърло.

Кажете ми моля ви ефикасни талетки за гърло, че съм в командировка и нямам време за лекар сега

# 73 299
Но когато ползвам крем без фактор не изгарям.Направо се отчайвам от себе си!Дали да не пробвам със спрея на La Roche Posay SPF 50?

Възможно е. Много отдавна съм чела, че всъщност слънцезащитните фактори могат да доведат до по-голямо увреждане на кожата. Явно при теб се проявява.

Сега някой да не скочи - и аз ползвам кремове с фактор.

# 73 300
  • София
Идеи за заведение (вечеря с повод) - без Happy, Кривото... и да се вместят двама души в 50-60лв с виното  Thinking

# 73 301

Възможно е. Много отдавна съм чела, че всъщност слънцезащитните фактори могат да доведат до по-голямо увреждане на кожата. Явно при теб се проявява.

Сега някой да не скочи - и аз ползвам кремове с фактор.

Точно вчера се мазах с Ла Рош Посе 30 SPF и мислех, че съм защитена, но се оказа, че ми е доста зачервено лицето. С плажните млека нямам проблем. Приятелят ми не се маза и още по-червен де, така че може и да ме е предпазил крема малко или много

# 73 302
Значи не излиза известие, ама си има място, където изписва всички, които са го гледали?

Да. В инстаграм долу в ляво на самото стори има 2 3 снимки на хората, които са го видели и като натиснеш на тях виждаш колко човека и кои са останалите. Предполагам, че и във фейсбук не е много по-различно
Благодаря много Simple Smile

Няма защо Simple Smile

Тъп въпрос, ама ако се въведе еврото едно към едно ли ще е или според курса? Тоест ако взимам 500лв ще получавам 250евро или 500евро? А цените на стоките?

Ако получавахме 500 евро до сега с кеф всички да сме приели еврото Grinning

# 73 303
Вий пък! Аз не съм съгласна да ме изравняват 1:1 лев евро.

Да ми изравнят заплатата със заплатите в еврозоната за съответната длъжност.

# 73 304
  • София
Вий пък! Аз не съм съгласна да ме изравняват 1:1 лев евро.

Да ми изравнят заплатата със заплатите в еврозоната за съответната длъжност.
Много хубаво, ама надали, няма да стане, ама може да се попита г-н Горанов какво мисли и защо толкова се напъва за еврото, ама дали ще отговори и важното е какво ще отговори. На него му у лесно , все му тая.

Общи условия

Активация на акаунт