?Въпроси всякакви?

• 5 556 734
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 73 245
  • София
Да попитам и тук, от известно време телефона започна да светва сам, без да го докосвам. Стана след актуализацията на няколко приложения по-миналата седмица. Започнах да деинсталирам едно по едно приложенията, но ефект няма. Днес последно деинсталирах фейсбук, но продължава. Дайте насоки.
Някое приложение е настроено да събужда телефона. Примерно фейсбука може да го прави когато някой публикува нещо или дойде съобщение.

# 73 246
Деинсталирах и Фейсбук и Месинджър. Гледах настройките на Вайбър, там още не съм ръчкала...

# 73 247
  • София
И пак имам проблем с гадни Майнкрафт.  Възможно ли е след актуализация на софтуера на телефона играта да не стартира поради някаква несъвместимист?
Възможно е. Аз имам подобен проблем с продукт на гугъл. След някаква актуализация преди няколко месеца вече е "несъвместим" с моят тел.

Отврат, и сега какво да я правя?  Детето отново ще страда...Аман вече,  толкова пари на вятъра
Feedback няма ли?

# 73 248
  • Сф
Може да направите ремонта, защото не може да стоите без хладилник докато те решат да вдигнат, да представите касов бон и да приспаднете цената от следващия наем.

Предварително да ти потвърдят, че може да  си го приспаните от наема, че като нищо ще го платите ремобта, а после ще ви се направят на луди хазаите.

# 73 249
  • София
Може да направите ремонта, защото не може да стоите без хладилник докато те решат да вдигнат, да представите касов бон и да приспаднете цената от следващия наем.

Предварително да ти потвърдят, че може да  си го приспаните от наема, че като нищо ще го платите ремобта, а после ще ви се направят на луди хазаите.
И това е така, но аз разбрах, че е заложено в договора им. Ако хазяите решат да не вдигнат тел. си 1 седмица, те трябва да стоят без хладилник. Супер неприятна ситуация.

# 73 250
  • София
Скрит текст:
Този саморасляк, как се нарича? Самозасадило ми се е това растение в сандъчето на балкона и сега ми е жал да го изхвърля.
Не му зная името, зная, че е студоустойчиво. Лесно се захваща.
Sedum album
Българско име: Тлъстига бяла, Седум бял... се оказа, че е.  Peace
Ще го запазя.

# 73 251
Да попитам и тук, от известно време телефона започна да светва сам, без да го докосвам. Стана след актуализацията на няколко приложения по-миналата седмица. Започнах да деинсталирам едно по едно приложенията, но ефект няма. Днес последно деинсталирах фейсбук, но продължава. Дайте насоки.

Виж в настройките на телефона да не би да ти се активират някакви сензори. Не вярвам самите приложения да карат телефона да светва, а и ти ги махаш и ефект няма

# 73 252
Получават ли се известия за това кой ти е гледал "сторито" във Фейсбук и Инстаграм?

# 73 253
Получават ли се известия за това кой ти е гледал "сторито" във Фейсбук и Инстаграм?

Не. За фейсбук не съм на 100% сигурна, но за инстаграм съм сигурна

# 73 254
Вижда се кой ти е гледал сторито в ФБ.

# 73 255
Вижда се кой ти е гледал сторито в ФБ.

Вижда се, но не излизат като известия. Аз това го разбирам по друг начин Simple Smile

# 73 256
Значи не излиза известие, ама си има място, където изписва всички, които са го гледали?

# 73 257
Значи не излиза известие, ама си има място, където изписва всички, които са го гледали?

Да. В инстаграм долу в ляво на самото стори има 2 3 снимки на хората, които са го видели и като натиснеш на тях виждаш колко човека и кои са останалите. Предполагам, че и във фейсбук не е много по-различно

# 73 258

Да. В инстаграм долу в ляво на самото стори има 2 3 снимки на хората, които са го видели и като натиснеш на тях виждаш колко човека и кои са останалите. Предполагам, че и във фейсбук не е много по-различно
Благодаря много Simple Smile

# 73 259
  • София
Някой знае ли какво се случи със страничката на БОН-БОН в Youtube? Махнати са всичките им клипове  Sad

Общи условия

Активация на акаунт