?Въпроси всякакви?

• 5 556 254
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 365
  • софия
Здравейте! Нова съм тук и не знам къде точно да се обърна за помощ, за това пиша тук и се извинявам. На 18 години съм и от февруари водя полов живот. Миналата година ходих на ехограф тъй като имах проблеми със стомаха , но се оказа кистичка, която доктора сподели че с пука по време на цикъл и не е сериозна. Доста срещано при мен, не знам как е с другите е закъснението имало е месеци в които ми е закъснявало с 8 дни. Обаче макар и закъснението сега ,което е вече 4 ден аз усещам от деня , в който трябваше да ми дойде леки болки в яйчниците все едно всеки момент ще започне по-силната болка при пукането на кистата и ще ми дойде,но това е вече 4 денисе притеснявам. Обърнах се тук, тъй като не бих искала да притеснявам никой около мен най-вече родителите ми,тъй като не искам да се окажа бременна. Не съм правила тест,защото ме е страх ,тъй като те не са верни да не ми покаже положителен резултат и  да се стресирам допълнително.Бих била адски благодарна ако някой от вас ми сподели дали се е случвало при нея и какъв бе крайния резултат. Благодаря Ви!!!
Със страх, без страх, нещата са такива, каквито са. Ако имаш съмнения, вземи и си направи тест. Не е вярно, че не са верни. По-добре да знаеш реалното състояние, за да предприемеш адекватните действия, вместо да си криеш главата в пясъка.
Скрит текст:
Дупетата ни винаги са отзад и винаги стърчат Wink

# 73 366
при липса на бременност положителен тест не е възможно да получиш
но при наличие на бременност, отрицателният тест е възможен в началото
купи един тест и действай - първа сутрешна урина за по-адекатен резултат

# 73 367
Скрит текст:
Мога ли да си спася обувките? Дадох ги на обущар за леко разтягане, че лявата ме стягане в пръстите. Днес ги взех тотално разшлякани!!! Това било лекото разширяване, иначе имало и по-сериозно! 😲
Ужасни са! Обула съм ги 2 пъти преди "компетентна та" намеса, а не ми се хвърлят. Естествена кожа са - Caprice.

Да споделя как реших проблема си с разшляканите/разшльокани/разчепатени обувки.
Намокрих ги и ги оставих на слънце да изсъхнат напълно. Резултатът е повече от страхотен - отново са си в първоначалната форма! Сега ще пробвам някой от вариантите за отпускане в домашни условия.

# 73 368
Благодаряза съветите!!! Ще опитам.

# 73 369
Аз се изкъпвам веднъж с тях и после са ми като изляти, но не върши работа при велур, набук и подобни.

# 73 370
  • София
Имам въпрос свързан с детското здраве.може вече да е коментирано, но не помня, а и нямам времето да изчета цялата тема назад.
При кръвотечение от носа с какъв мехлем мога да намаза, за да спре? Има разширен кръвоносен съв в едната ноздра.Не е целогодишно, а едва от няколко дни.Случва се предимно сутрин  и еднократно.

Благодаря

# 73 371
Искам да благодаря на @bubanka и на @zvunche ,послушах ви ,направих тест и е отрицателен.

# 73 372
  • софия
Искам да благодаря на @bubanka и на @zvunche ,послушах ви ,направих тест и е отрицателен.
Дишай спокойно, изчакай още няколко дни и ако не ти дойде отиди на лекар. Възможно е поради времето да ти закъснява, възможно е и причината да е кистичката. Хубаво е да отидеш на лекар във всеки случай, за да си спокойна.

# 73 373
Имам въпрос свързан с детското здраве.може вече да е коментирано, но не помня, а и нямам времето да изчета цялата тема назад.
При кръвотечение от носа с какъв мехлем мога да намаза, за да спре? Има разширен кръвоносен съв в едната ноздра.Не е целогодишно, а едва от няколко дни.Случва се предимно сутрин  и еднократно.

Благодаря

При кръвотечение от носа на дете се ходи на лекар. И ако проблема наистина е за мазане - ще ти изпишат с какво.

# 73 374
  • София
Знаете ли дали в "Капела плей" е подходящо за празнуване на рожден ден на 10 годишни деца или ще им е бебешко? newsm78

# 73 375
  • София-Младост
Знаете ли дали в "Капела плей" е подходящо за празнуване на рожден ден на 10 годишни деца или ще им е бебешко? newsm78
Според мен са големи вече за там.
На тази възраст са им интересни ескейп стаите, за момчета може и пейнтбол.

# 73 376
  • Сф
За коя Капела иде реч? Скучно е за 10 годишни, да.
В Мол Люлин 11 годишно момче празнува долу, не знам как се казва, има колички, ел.игри, платформа за танци.Чувала съм и за боулинг зала в Люлин.
В Парадайз също съученичка на моята празнува- не бях аз, обаче са танцували+ боулинг+ на автоматите за игри.Не знам точно кой е организирал..там на етажа с пързалката.
Ние бяхме също там, обаче на ниво 3+, във Фънтопия Парадайз, ескейп+ катерене+ скокове и т.н. Обаче си е изваждане...Hands V , забавления да искаш..
Сестра ми оня ден прави в мола на България, много доволна, ама още не знам подробности- беше само за момчета Simple Smile на по 12г.

# 73 377
Как се премахваше лепкавия остатък от етикет?

# 73 378
С памуче с олио

# 73 379
Спирт, ацетон, олио. Зависи върху каква повърхност е.

Общи условия

Активация на акаунт