?Въпроси всякакви?

• 5 555 969
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 515
Опитвам се да направя резервация през Booking, като ми показва, че има свободна стая. Обаче се обадих в хотела и ми казаха, че всичко е заето. Чудя се дали въпреки всичко да пробвам да финализирам резервацията

# 73 516
  • София
Направи си резервацията през букинга. Няма значение какво да ти казали на рецепция

# 73 517
Веднъж през букинг цената на студио беше по-ниска отколкото ми обявиха като се обадих в хотела и си резервирах през букинг.

# 73 518
  • София
Само аз ли имам проблем с влизането в abv.bg? Изписва, че потребителят или паролата са ми грешни.

# 73 519
Доколкото знам, може не за всички, но за някои от хотелите си, Booking блокират определен брой стаи. Като се разпродадат пише, че няма свободни в хотела, но те реално са изчерпали техните налични.
На мен ми се е случвало - през Букинг хотела няма места, звъня на рецепция - оп, има.

# 73 520
  • I want it all and I want it now.
Смени браузера и изчисти кеша. Влизам нормално.

# 73 521
Благодаря, случи ми се с два хотела, и в двата твърдят, че няма места, а в букинг има и за двата Angry

Подозирам, че са "продали" на рецепция и стаите заделени за Букинг-а и не са ги маркирали

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 17:49 от Мишелин

# 73 522
  • София
Благодаря, случи ми се с два хотела, и в двата твърдят, че няма места, а в букинг има и за двата Angry

Подозирам, че са "продали" на рецепция и стаите заделени за Букинг-а и не са ги маркирали
Не ми се вярва да е станало, но дори и така, ще получиш уведомление когато си направиш резервацията и при потвърждение от страна на хотела. Възможно е и компенсация да получиш (случвало ми се е)

# 73 523
Здравейте дами. Имам проблем. Дъщеея ми започан да слуша някакъв вид музика кпоп. Някоя от вас да има преживявания с нея и дали збае дали е подходяща за детето ми?
Благодаря предварително.

# 73 524
  • София
Смени браузера и изчисти кеша. Влизам нормално.
Това е бил проблемът, благодаря!  bouquet

# 73 525
Здравейте дами. Имам проблем. Дъщеея ми започан да слуша някакъв вид музика кпоп. Някоя от вас да има преживявания с нея и дали збае дали е подходяща за детето ми?
Благодаря предварително.

Кей-поп (/keɪ pɔp/, от съкращението на английски: Korean pop или K-pop[1]; на корейски: 케이팝[2]) е музикален жанр, модерна форма на южнокорейската поп музика,[3], която е вдъхновена от редица музикални стилове и жанрове в света: английски поп, рок, хип-хоп, съвременен ритъм енд блус, експеримелна музика, джаз, госпъл, латино, реге, електронна денс музика, фолк музика[4][5], кънтри и класическа музика, използвайки за основа върха на своите уникални традиционни корейски музикални корени[6].

https://www.youtube.com/watch?v=EzJvBgsFjvQ

Аз лично не виждам нищо притеснително

# 73 526
Бързо им минава впечатляването от K-popа.

# 73 527
  • София
Някой има ли представа с какво работно време работи Националният антропологичен музей?

# 73 528
  • DE
Някога кпопа бе страхотен, сега е посредствена боза като повече поп изпълнители. Но има толкова красиви момчета, че е разбираемо момиче да се увлече  Grinning . Моята дъщеря я отгледах с кпоп и от там племенница, етърва, приятелки, всички са фенове, дори ходим на концерти  Peace Аз съм свидетел как кпопа завляда света, слушам го от 10 години  Crazy

Малиии, какъв съм динозавър  Tired Mr. Green

# 73 529
  • София
...................
Нямам никакъв спомен къде съм го чела, нито някакви други подробности помня.
Добре, че някой не се е сетил да си запази и "сирене" като марка, че тогава отекохме Wink
[/quote]
Запазено е, но не от нас, като страна , за огромно съжаление,  а разбира се от гърците. Не ти ли прави впечатление, че във всяка чуждоезична рецепта се пише:  "добавете гръцко сирене Фета,"  българското е абсолютно същото като състав и "добавете.. гръцко кисело мляко, /йогурт . " т.е нашето кисело мляко. Но едните много рано са патентовали продуктите ... мда.

Общи условия

Активация на акаунт