?Въпроси всякакви?

• 5 554 525
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 590
Решила съм да се боядисам този път сама с някаква безамонячна боя на Лореал.На нея обаче не пише дали се нанася на суха или на мокра коса?Как е по-удачно за да се разпредели по-равномерно?

Дай да я видим тази боя. Според мен на сухо. Аз се боядивам сама от 20 години, още сега не съм срещнала боя която да се нанася на мокро Wink

Лореал преферанс се нанася на влажна коса.

Ако не пише изрично в упътването на боята, нанася се на суха коса.

# 73 591
  • София
Здравейте!
На 4-годишната ми дъщеря й прилошава по време на пътуване. Досега е пътувала само с кола. Може би при лятната си почивка ще пътуваме със самолет. Чудя се дали има вероятност да НЕ й прилошее със самолет? Торбички за повръщане предлагат ли в самолетите, или трябва аз да се снабдя?

# 73 592
  • Буркина Фасо
предлагат

# 73 593
Рекламират някакви близалки против прилошоване. Не знам колко вършат работа. Дават ги и за самолет...

# 73 594
  • София-Младост
pandachina консултирай се и с ЛЛ какво да и дадеш преди пътуване. Кокулин е хомеопатично, но е хубаво да го даваш няколко дни преди самото пътуване.

# 73 595
  • София
Благодаря ви за отговорите! Кокулин й давам всеки път, но не винаги действа. Също така винаги носим резенчета лимон, които й давам да близне. В самолета не съм сигурна може ли да нося лимон, но ще попитам. Щом има пликчета за повръщане в самолета, се надявам да изкараме 50-минутен полет все някак. Ще се радвам да се включи някой на когото му прилошава при пътуване с кола и да сподели има ли разлика при пътуване със самолет.

# 73 596
Днес детските градини работят ли?

# 73 597
На мен от дете ми става зле при пътуване с кола. При завои най-вече и ако седя на задната седалка. Ако пътувам сутрин никога нищо не слагам в устата, защото става още по-зле. Обаче пък като не съм яла ми става лошо от миризми на храна, на кафе, на парфюм, май на всичко. Дори да е студено трябва малко да е отворен прозореца и да влиза свеж въздух, иначе съм си все с торбичка в ръцете. Изобщо пътуванията са ми трудна работа. Медрин имам под ръка, но гледам да не взимам. Едно време имаше Аерон, май вече не се предлага, той ми действаше по-добре. Със самолет, обаче не ми става нищо, не ми прилошава даже и при излитането, когато на повечето хора им се повдига.

# 73 598
Днес детските градини работят ли?
Не

# 73 599
......

Дай да я видим тази боя. Според мен на сухо. Аз се боядивам сама от 20 години, още сега не съм срещнала боя която да се нанася на мокро Wink

Лореал преферанс се нанася на влажна коса.

Ако не пише изрично в упътването на боята, нанася се на суха коса.
И безаамонячната Лореал Кастинг се нанася на влажна коса. Защо "съветвате" без да знаете... така може да навредите.

# 73 600
А добър ли е ефекта от боите тип мус/пяна?

# 73 601
Благодаря за помощта-намазах се на суха коса,не е толкова страшно,но доста досадно,не знам дали се покриха всички кичури равномерно-косата ми е много суха и голяма като обем и трудно се маже.Като я оформям и суша,ще видя какво съм докарала.

# 73 602
На мен от дете ми става зле при пътуване с кола. При завои най-вече и ако седя на задната седалка. Ако пътувам сутрин никога нищо не слагам в устата, защото става още по-зле. Обаче пък като не съм яла ми става лошо от миризми на храна, на кафе, на парфюм, май на всичко. Дори да е студено трябва малко да е отворен прозореца и да влиза свеж въздух, иначе съм си все с торбичка в ръцете. Изобщо пътуванията са ми трудна работа. Медрин имам под ръка, но гледам да не взимам. Едно време имаше Аерон, май вече не се предлага, той ми действаше по-добре. Със самолет, обаче не ми става нищо, не ми прилошава даже и при излитането, когато на повечето хора им се повдига.
Дименхидринат. Това е моето спасение. Аз съм още по-тежък случай от Вас. Единственото неприятно е, че приспива. Но при пътуване нямам проблем, при почивки вече всичко ям. С една дума от години съм си решила проблема с ползването на това лекарство. Не пречи да се консултирате с лекар.
П.п. бях им омръзнала  с тези прозорци и миризми на всички и спирането постоянно, че ми е лошо и ще използвам торбичките пред тях Grinning

# 73 603
  • София-Младост
Детето е на 4г, дименхидринат се дава над 6г. възраст.

# 73 604
  • София
На синът ми като малък му ставаше лошо в кола. Открихме, че всякакви ментови бонбони, дъвки и подобните им му действат ОК. За самолет не знам. Ето тук е описано доста подробно: https://medpedia.framar.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

Общи условия

Активация на акаунт