?Въпроси всякакви?

• 5 554 493
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 73 575
С каква давност са глобите за превишена скорост?

# 73 576

Тълкувано е, защото не е ясно дали се прилага 5г/10г.давностен срок по ДОПК, или срока по ЗАНН.

# 73 577
  • на Земята
Какво се прави при получаване на внезапна болка в окото? Мислех, че е причинено от мигла, огледах отвътре, но не виждам нищо. Пробвахме с измиване на очите и с потапяне на главата в съд с вода и с мигане, с надеждата да се отмие, но без успех

Какво друго може да се пробва преди да се иде на лекар?
Същото ми се случи и на мен.В крайна сметка посетих очен.Каза,че от водата се е получило допълнително раздразнение.Изписа ми капки Тобрадекс.
Имам в предвид,че потапянето във вода не помага,а допълнително раздразва.

# 73 578
  • София
Какво се прави при получаване на внезапна болка в окото? Мислех, че е причинено от мигла, огледах отвътре, но не виждам нищо. Пробвахме с измиване на очите и с потапяне на главата в съд с вода и с мигане, с надеждата да се отмие, но без успех

Какво друго може да се пробва преди да се иде на лекар?
Ако усещането е, че все едно имаш нещо в окото, погледни си ръба на клепача. На мен понякога ми излизат едни малки бели като пъпчици и много ме дразнят. Драсвам ги леко с нокът и се пукват - усещането изчезва.

# 73 579
В исул имат спешен денонощен к-т,но много странно решават кой е спешен и кой не.Така почти винаги прегледа се заплаща.Преди беше 30 или 35лв.По-добре да се посети МЦ,с който ЛЛ има договор за извънработно време и празнични дни.

# 73 580
Да препоръчате фирма, която пере дивани, фотьойли. Гледам във всички оферти има много такива, ама дали са читави. Става дума за София.
И още един въпрос. Трябва да се изреже и обканти един килим. Преди години имаше такава услуга на площад Македония, сега не я виждам. Да знаете къде има?

# 73 581
  • София
В исул имат спешен денонощен к-т,но много странно решават кой е спешен и кой не.Така почти винаги прегледа се заплаща.Преди беше 30 или 35лв.По-добре да се посети МЦ,с който ЛЛ има договор за извънработно време и празнични дни.

И отношението е.. все едно у тях си отишъл. Не съм доволна от този кабинет. Но друг спешен не се сещам.

# 73 582
Може да е късно за окото, ама да кажа - вземи си от аптеката банка с физиологичен разтвор и промивай окото с нея, а не с обикновена вода. Тя дразни повече.
Ето такава е банката
https://aptekadara.com/userfiles/productlargeimages/product_24281.jpg

# 73 583
  • UK
Окото ще се оправи само ако го остави затворено за няколко часа. На мен редовно ми се случва през нощта да се събудя с тази ужасна дразнеща болка, която описваш, ако го търкам, пипам, поливам с вода и тн става по зле, много е трудно да го държиш затворено и да не го мърдаш изобщо, но ако успееш, след няколко часа минава. Аз си заспивам пак и на сутринта ми няма нищо.

# 73 584
Окото се оправи след половин час сън. Явно е било раздразнено нещо.

В ИСУЛ ходих веднъж в УНГ кабинет, не беше много спешно, но се бях шашнала малко и ме беше страх да отлагам до понеделник, прегледът трая 2 минутки, отношението не беше от най-любезните. Но се изненадах за очния кабинет колко много роми чакаха. И аз щях да се насоча натам, с опасението, че има нещо в окото, което не се вижда, но за щастие не се наложи

# 73 585
Решила съм да се боядисам този път сама с някаква безамонячна боя на Лореал.На нея обаче не пише дали се нанася на суха или на мокра коса?Как е по-удачно за да се разпредели по-равномерно?

# 73 586
  • София
Решила съм да се боядисам този път сама с някаква безамонячна боя на Лореал.На нея обаче не пише дали се нанася на суха или на мокра коса?Как е по-удачно за да се разпредели по-равномерно?

Дай да я видим тази боя. Според мен на сухо. Аз се боядивам сама от 20 години, още сега не съм срещнала боя която да се нанася на мокро Wink

# 73 587
Мерси много,почвам да се плескам:)Или аз,или банята ще стане в цвят капучино:)

# 73 588
не се нанася на мокро, а на леко навлажнена коса - да прокараш един-два пъти намокрени ръце неколкократно през косата, за да се навлажни равномерно - обикновено така нанасям

# 73 589
  • София
На суха е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт