?Въпроси всякакви?

• 5 554 536
  • 96 496
  •   6
Отговори
# 73 560
  • София
    Някой правил наскоро мебели по поръчка и доволен, може ли да ми препоръча майстор, София.

Много сме доволни от www.to-spam218-

# 73 561
    Rima благодаря, но ми трябва в София майстор.

# 73 562
    • София
    Добро утро!  Четох някъде,  че маслото от чаено дърво помага като превенция на въшки. Някой знае ли как да го използвам? И предизвиква ли алергии?

# 73 563
    • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
    Добро утро!  Четох някъде,  че маслото от чаено дърво помага като превенция на въшки. Някой знае ли как да го използвам? И предизвиква ли алергии?

В маската за коса слагам аз и разбърквам с керамична лъжица. Купувам си арганова маска от 1 л. Пресипвам с едно пластмасово бурканче 300 мл. и слагам по 15 капки от следните етерични масла: чаено дърво, лавандула и евкалипт. Вече 2 години с малките ползваме тази смес Simple Smile От тогава не са хващали гадинки Simple Smile

# 73 564
    • София

Те имат цех на 10 км от центъра на София Simple Smile

# 73 565
    • ту тук, ту там
    Чувала съм (не съм прилагала!), че се намазва капка (може с памучно тампонче) зад двете уши и е достатъчно до следващото къпане.

# 73 566

Аз си поръчах легло и гардероб на фирма Стемар. Видяха ми се коректни, обслужването беше добро, цените - нормални. Срокът на изработка обаче беше дълъг... 40 работни дни, ако не бъркам

# 73 567
    С. Негован е в София.

# 73 568
    • София
    Чувала съм (не съм прилагала!), че се намазва капка (може с памучно тампонче) зад двете уши и е достатъчно до следващото къпане.

Аз така съм чувала, затова питам.  И ми се иска и мебелите с нещо да напръскам,  но не знам с какво.

# 73 569
    Какво се прави при получаване на внезапна болка в окото? Мислех, че е причинено от мигла, огледах отвътре, но не виждам нищо. Пробвахме с измиване на очите и с потапяне на главата в съд с вода и с мигане, с надеждата да се отмие, но без успех

Какво друго може да се пробва преди да се иде на лекар?

# 73 570
    Защо ми излиза в данъчното глобата от фиша ,при условие че валидността на фишовете вече е 2 години ,поне аз така бях чела ,а моят е от 2014 год? Трябва ли да го платя или ? Thinking

# 73 571
    Давността не се прилага служебно. Доброволно пратеното след давностния срок не подлежи на връщане.

# 73 572
    Давността не се прилага служебно. Доброволно пратеното след давностния срок не подлежи на връщане.
    Това значи ли, че и да е минала давност на фиш (за фиш от КАТ става въпрос), като потърся в сайта и си напиша номера на книжката и ЕГН-то, той пак ще си излиза така и за винаги ли ще си стои тая информация за него? Фиша е от 2015, а давността май е 3 , а не 2 години.

# 73 573
    И срока започва да се чете от 1.01. на следващата година,....след годината в която е трябвалж да се плати. Трябва да сте сигурни, че е изтекъл...за да подадете възражение за изтекла давност. Това за публичните задължения по смисъла на ДОПК.

За КАТ нали гледате новини...и да си платил редовно, пак в системата им излизаш неплатил. 😊

# 73 574
    За КАТ - пазете си документите за плащането, най-добре до края на живота.

Общи условия

Активация на акаунт