?Въпроси всякакви?

• 5 554 827
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 545
  • Русе/София
Знае ли някой в кои магазини дават от наградите на кока кола/шапки,ключодъъратери/?

# 73 546
  • София
Знае ли някой в кои магазини дават от наградите на кока кола/шапки,ключодъъратери/?

При нас и в кварталния магазин ще ги има, но дотук информацията е, че не са стигнали още в България, камо ли по местата за раздаване!

Сигурно ги пише и в сайта на Кола, но грам не се ориентирам там.

# 73 547
  • Русе/София

При нас и в кварталния магазин ще ги има, но дотук информацията е, че не са стигнали още в България, камо ли по местата за раздаване!

Сигурно ги пише и в сайта на Кола, но грам не се ориентирам там.
Търсих в сайта,но там няма.Питах в билата,понеже от там купих колата,но касиерката "вежливо" ми отговори,че "то само с това остава да се заниманам,и въобще не ме интересува"
Писах в сайта,но ......отговор на високосна може би. bouquet

# 73 548
# 73 549
Търся сладкарския крем без варене на Dr.Oetker,остана само Била като магазин,в който не съм търсила.Ако и там няма...
Как може в Кауфланд да има всички техни неща само това не.
Та,някой виждал ли е в Била?

# 73 550
# 73 551
При нас във всеки квартален има от тези кремчета на Йоткер. Просто в Кауфланд може да са свършили.

# 73 552
Със сигурност в Кауфланд, Била и Лидъл няма. Промоцията започна на 30.04. но не във всички квартални магазини са минали търговските представители на Кола. Днес взехме ключодържатели от едно магазинче, в което вчера са им ги донесли. Търсете в малки магазини, които принципно участват в промоциите на Кола.

# 73 553
  • оттам, откъдето започва България
Търся сладкарския крем без варене на Dr.Oetker,остана само Била като магазин,в който не съм търсила.Ако и там няма...

Учудващо, точно от Кауфланд редовно купуваме от този крем, но скоро не съм търсила. Непременно ще проверя при нас.

# 73 554
Провери в Била, но и аз  съм купувала от  Кауфлад.

# 73 555
Как им се викаше на дънковите якета, имаха ли някакво друго име, че ми изскочи от акъла ? Grinning

# 73 556
  • София

https://www.ebag.bg/krem-za-sladkishi-dr-oetker-vaniliia-50-g/9862
https://www.ebag.bg/krem-za-sladkishi-dr-oetker-shokolad-55-g/9861
https://www.ebag.bg/sladkarski-krem-dr-oetker-s-aromat-na-smetana-48-g/9860

Можеш да видиш във Фантастико, сайтът е техен.

# 73 557
  • София
Как им се викаше на дънковите якета, имаха ли някакво друго име, че ми изскочи от акъла ? Grinning
Чувала съм да ги наричат "Сафари".

# 73 558
Има ли разлика между НЛП (невро-лингвистично програмиране) и НПЛ? Имам роднина, която притеснително започва да залита по нещо, което нарича НПЛ, а откривам само първото. И то ми изглежда доста по-рационално от суеверните самовнушения, по които се вманиачава роднината ми.

# 73 559
    Някой правил наскоро мебели по поръчка и е доволен, може ли да ми препоръча майстор, София.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 09:49 от viola2003

Общи условия

Активация на акаунт