?Въпроси всякакви?

• 5 553 992
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 665
  • София
юридически лица с нестопанска цел
Работното време е последното, което бих гледала при избор на банка. Даже избягвам посещение на офиси. Има онлайн банкиране, банкомати (вкл с депозитна функция)

# 73 666
Извинете, но пак да питам. Да знаете къде в София режат(намаляват) килими и обкантват?
И коя фирма ще ми препоръчате за пране на дивани? Гледам, че има много във всички оферти, но не знам дали работят качествено.

# 73 667
  • София
Сложила съм една буква повече. Трябва да е ЮЛНЦ - юридическо лице с нестопанска цел.

В нашия случай сдружение със сметка във FIBank и техни решения по отношение на разпореждането със средствата по нея, които по-меко бих нарекла неадекватни.

# 73 668
  • В сърцето на любимия човек
Извинете, но пак да питам. Да знаете къде в София режат(намаляват) килими и обкантват?
И коя фирма ще ми препоръчате за пране на дивани? Гледам, че има много във всички оферти, но не знам дали работят качествено.
Аз вече два пъти ползвам услугите на Клеанито (Cleanito) за пране на диван и съм доволна. Работят с екстракторна машина, прането на ъглов диван с лежанка и изтеглящ механизъм им отне около 40 мин и двата пъти и диванът е напълно сух след около 4-6 часа.
И аз търся обкантване на килим

# 73 669
Тази книжка на какъв език е?
Взех я за дребен, но не знам на какъв език е Wink

# 73 670
  • Across the Multiverse
Фински

# 73 671
Тази книжка на какъв език е?
Взех я за дребен, но не знам на какъв език е Wink

Ха, тва днес и аз го мернах, но беше в опаковка и не знаех, че е книжка, но също загледах езика Simple Smile

# 73 672
  • Буркина Фасо
финландски

# 73 673
  • София
Искам да сменя обслужващата банка. Досега ползвах услугите на ОББ. Не съм доволна.  Mr. Green
Мисля да си открия сметка в Уни Кредит Булбанк.
Вие коя банк ще ми препоръчате?! От коя банка сте доволни?

Доволна съм от Уни Кредит, от години съм им клиент, всички сметки са  там и служебни и лични. Обслужват ме бързо и са много внимателни. Не мога да кажа за заеми и кредите , защото нямам такива.

# 73 674
  • София

От години ползвам Агенция за чистота "Василка" и съм много доволна. Перат ми килимите, диваните и матраците.

# 73 675
  • Германия
Няколко пъти ми се случва като си пусна филм(онлайн или да го изтегля) звука е някак деформиран, електронен... Може ли да се оправи или е дефект в записа?

Oпитай с друга програма да гледаш филма. Аз по-рано имах проблеми май с mkv файлове с една стара версия на GOM player. През vlc нямаше проблем със същите файлове. Като цяло тези две програми поддържат най-много формати.

# 73 676
# 73 677
  • София

Преди години, аз сама си изрязах килима / може с макетен нож или много остра и голяма ножица/. След това го занесох за обкантване в Люлин на пазара беше и стана доста бързо.
Не знам мястото дали съществува още, но това  открих  тогава в Гугъл. Сега може да има и повече места за тази дейност.

# 73 678
Къде сте продавали стари телефони/лаптопи и сте им взимали хубава цена? Без олх и подобни.
Заложна къща еврокомерс,всичко взимат и на по добри цени от щедрите.Иначе за телефони има много онлайн сайтове дето оценяват и изкупуват,но не ми се разправяше.Сменям си през година две телефона и таблета,лаптоп пак там съм продавала,някой път и хубави находки има.
И аз съм доволна от уникредит,с онлайн банкиране съм,но устройствата им за внасяне на депозит и плащане на сметки денонощно в някой клонове са ми много удобни,особено този на Дундуков до работа.

# 73 679
Аз от декември имам работа, осигуровките ми са платени...
Както и да е. Да попитам болничен за настинка с температура колко дни е? И обхваща ли събота и неделя, ако работя тези дни по договор?

Общи условия

Активация на акаунт