?Въпроси всякакви?

• 5 553 662
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 680
Това зависи от лекаря,който ще издаде болничния.

# 73 681
С какво мога да си изчистя каишката на часовника-светлорозова е,кожена?Пробвах-с миц.вода,лакочистител и не става.

# 73 682
Аз от декември имам работа, осигуровките ми са платени...
Както и да е. Да попитам болничен за настинка с температура колко дни е? И обхваща ли събота и неделя, ако работя тези дни по договор?
Болнични се броят по календарни дни, включват събота и неделя. За твоите симптоми ще ти дадат до 5 дни.

# 73 683
Колкоти дни си поискаш...толкова ще ти дадат болничен. Последно си взех 2 дена...за четв.и петък, заради детето.

# 73 684
  • София
Как махате налепи? От 2-3 дена съм с ужасно подути сливици и целите са бели от налепи, за пръв път ми се случва подобно нещо, а нямам как да отида на доктор в следващите 2 дена. Правя гаргари с прополин и от аптеката си взех Орофар, ако имате нещо ефикасно, моля да споделите.

# 73 685
  • оттам, откъдето започва България
Гаргара със много солена вода. Гаргара със сода. Най-доброто - гаргара с нишадър.

# 73 686
  • Sofia
Здравейте, притежаваме тази тенджера (с керамично покритие) на "Делимано". Лошото е, че любимият, макар да му казах да не го прави, наряза едно зеле директно в тенджерата и като резултат – по дъното ѝ сега има 10-15 леки драскотини от ножа. Драскотините са по-скоро труднозабележими и в никакъв случай не са дълбоки, но мен, все пак, ме хвана яд. Close

Четох, че надраскването на керамично покритие по никакъв начин не променя качествата на съда и не пречи на здравословното готвене (за разлика от надраскването на тефлоново покритие, например).

Това дали е вярно на 100%? Т.е. съдът е абсолютно същият, какъвто е бил, преди да бъде надраскан, така ли?

Благодаря! bouquet

# 73 687
  • При елфите ...
Как мога да намеря моя конкретна публикация в определена тема тук... пробвах да си проверявам публикациите в профила, страница по страница, но не успях да я намеря... а и леко ме изнервя това?!?

# 73 688
  • Sofia
Как мога да намеря моя конкретна публикация в определена тема тук... пробвах да си проверявам публикациите в профила, страница по страница, но не успях да я намеря... а и леко ме изнервя това?!?

Има един "трик", за който ме светнаха преди време. Но не знам дали става през телефон (аз ползвам форума само през компютър).

След като влезеш в съответната тема, натискаш бутона "Отпечатай" и после търсиш по ключови думи. Не знам дали ме разбра съвсем. Simple Smile

# 73 689
  • При елфите ...
Скрит текст:

Има един "трик", за който ме светнаха преди време. Но не знам дали става през телефон (аз ползвам форума само през компютър).
След като влезеш в съответната тема, натискаш бутона "Отпечатай" и после търсиш по ключови думи. Не знам дали ме разбра съвсем. Simple Smile
Благодаря... намерих публикацията си с ровичкане... бутон "Отпечатай" не съм виждала... ще го търся и ще пробвам...

# 73 690
Какво ще се случи на едни дънки, ако на етикета пише да не се сушат в сушилня, а аз въпреки всичко ги пусна? Ще се свият или...

# 73 691
  • Sofia
Благодаря... намерих публикацията си с ровичкане... бутон "Отпечатай" не съм виждала... ще го търся и ще пробвам...

Пропуснах да спомена, че ползвам старата версия – в новата не знам къде е и дали изобщо е наличен като функция. Peace

# 73 692
  • София
Скрит текст:

Пропуснах да спомена, че ползвам старата версия – в новата не знам къде е и дали изобщо е наличен като функция. Peace
Има го и в новата.

# 73 693
  • При елфите ...
Скрит текст:

Има го и в новата.
Благодаря... само трябва да го намеря... 😉

# 73 694
Аз искам да попитам някой знае ли как се казва втория бански. Аз си търся с такъв тип горнище

Общи условия

Активация на акаунт